Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tudtátok elfelejteni azt, akit szerettetek?
Figyelt kérdés
Több, mint két hónapja szakított velem a barátom, azt mondta, hogy már nem érzi ugyanazt.
Eleinte nagyon fájt, majd egy hónap múlva enyhült, azt hittem túltettem magam a nehezén DE..
Mostanában megint rámjön sokszor a szomorúság és azt érzem, hogy szeretem őt. Hiába próbálok rá haragudni, a sok negatív tulajdonságára, azt érzem belül, hogy én így szeretem őt, mindennel együtt.
Hogyan lehetne ezt az érzést kiölni magamból, hogyan tudnám elfelejteni?
Tudom, hogy ő nem érez így, valószínűleg nem hiányzom neki, lehet már más lányok érdeklik, ezért szeretném ha bennem megszűnne ez az érzés, nem akarok tovább szenvedni.
2012. aug. 15. 21:19
11/11 anonim válasza:
A felejtesben segit ha nem nezegeted a kozos kepeket, nem olvasgatod a leveleit, nem nezed meg a facebookon (sot leginkabb jobb ha letorlod). A gondolataidat is tudod szabalyozni. Kepzelj el egy fickot, aki imad, es minden szempontbol megfelel a szamodra. A legreszletesebben kepzelt el vele magad. Amikor eszedbe jut az ex, akkor ez segiteni fog, mert ugy fogod erezni, hogy sokkal jobbra is van eselyed. Aztan ki tudja, lehet, hogy az exed meggondolja magat, es rajon hogy megis szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!