Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a facebook-on alkalmi kapcsolatra buzdított egy ismerős nőt. Elküldtem, könyörög. Mit tegyek? Fontos infókat ld. Lentebb.
Bejön egy nőnek, és egy hónappal ezelőtt a végére akart járni a dolognak a neten. Hétfőn derült ki véletlenül mindez; elfelejtett kilépni a fb-ról és én nem bírtam ki, hogy bele ne olvassak a chat-jébe. Mea culpa. Megtaláltam, hogy 1 hónapja ez a csaj írt neki, miután ő (!) "megbökte". A beszélgetés során a párom legalább hétszer próbálja kiugrasztani a nyulat a bokorból, miszerint próbálják meg egy alkalommal, de a csaj csak tartós kapcsolatot keresett, és a jelek szerint nem történt semmi; az eltelt egy hónapban a fb-on sem kommunikáltak. Napok kérdése, és összeköltöztünk volna. Most pedálozik, és azt állítja, nem tudja, mit akart a nőtől... igazából semmit sem, és nem is történt volna semmi. Állítja, ő nem nőcsábász. Viszont dumája, tény és való, az van neki.
A leányzó mellesleg nem rúghat labdába mellettem, semmilyen téren - ezt most nem nagyképűségből írom, hanem a tisztánlátás végett. Még csak három hónapja vagyunk együtt, nem ismerem igazán, viszont mindeközben dúlt a láv köztünk. A kapcsolatunk eleje óta állandóan bújt, puszilgatott mindig. Ténylegesen úgy érzem, hogy szeret engem (mondta, mondja is) - és én is őt. Fiatal özvegy vagyok két kislánnyal. A gyerekeimet is imádja, és viszont - persze ilyen esetben ez nem enyhítő körülmény. Adjak neki még egy esélyt?
Szia! AZ én párom is igy kezdte. Kb álompár voltunk,azt hittem imád szeret, de halálosan, minden jó volt.Aztán kiderült,én is facebook üzenetekben találtam olyan üzenetet amikben az állt, nem sokkal azután hogy összejöttünk, hogy gondol egy csajra akivel flörtölt és azelőtt is nyomult rá. Később már az exének irogatott h talizzanak. Eközben mondta h nincs semmi, nem is akart talizni az exével stb. Utána 1 hónapra rá dobott...
Szerintem főleg ha már gyerekeid vannak, NORMÁLIS pasit keress aki tényleg megbízható.Én se adnék neki még egy esélyt mert ezek után még meg is csalna simán,lehet nem is tudnál róla.Ha tényleg szeretne, nem irogatna olyanokat egy idegen nőnek, főleg nem ha NORMÁLIS pasi.
Szerintem válj meg ettől a pasitól..
Nekem is van olyan férfi ismerősöm, aki párkapcsolatban él, mégis megkörnyékezett, hogy szigorúan csak testi kapcsolatot szeretne velem létesíteni.Persze nem mentem bele, több ok miatt sem...Viszont érdekelt, hogy a b.nője mellett mért vágyik más lányokra.A válasza egyszerűen csak annyi volt, hogy újdonságra vágyik.Ha a Te párod 3 hónap után már újdonságra vágyik, akkor mi lesz évek múlva??
A döntést Neked kell meghozni, de szerintem várj az összeköltözéssel, és a tetteinek higgy, ne a szavainak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!