Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a facebook-on alkalmi kapcsolatra buzdított egy ismerős nőt. Elküldtem, könyörög. Mit tegyek? Fontos infókat ld. Lentebb.
Bejön egy nőnek, és egy hónappal ezelőtt a végére akart járni a dolognak a neten. Hétfőn derült ki véletlenül mindez; elfelejtett kilépni a fb-ról és én nem bírtam ki, hogy bele ne olvassak a chat-jébe. Mea culpa. Megtaláltam, hogy 1 hónapja ez a csaj írt neki, miután ő (!) "megbökte". A beszélgetés során a párom legalább hétszer próbálja kiugrasztani a nyulat a bokorból, miszerint próbálják meg egy alkalommal, de a csaj csak tartós kapcsolatot keresett, és a jelek szerint nem történt semmi; az eltelt egy hónapban a fb-on sem kommunikáltak. Napok kérdése, és összeköltöztünk volna. Most pedálozik, és azt állítja, nem tudja, mit akart a nőtől... igazából semmit sem, és nem is történt volna semmi. Állítja, ő nem nőcsábász. Viszont dumája, tény és való, az van neki.
A leányzó mellesleg nem rúghat labdába mellettem, semmilyen téren - ezt most nem nagyképűségből írom, hanem a tisztánlátás végett. Még csak három hónapja vagyunk együtt, nem ismerem igazán, viszont mindeközben dúlt a láv köztünk. A kapcsolatunk eleje óta állandóan bújt, puszilgatott mindig. Ténylegesen úgy érzem, hogy szeret engem (mondta, mondja is) - és én is őt. Fiatal özvegy vagyok két kislánnyal. A gyerekeimet is imádja, és viszont - persze ilyen esetben ez nem enyhítő körülmény. Adjak neki még egy esélyt?
És igen, a szüleidnek igaza van szerintem: ha más nők képét lajkolja, az már eleve gyanús. Csak azok a férfiak lajkolják az én képeimet is, akik bepróbálkoznak cseten.
Az előző voltam 37/N
Én szakítanék, mert csak a csajon múlt, hogy nem lett belőle megcsalás.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!