Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom a facebook-on alkalmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom a facebook-on alkalmi kapcsolatra buzdított egy ismerős nőt. Elküldtem, könyörög. Mit tegyek? Fontos infókat ld. Lentebb.

Figyelt kérdés

Bejön egy nőnek, és egy hónappal ezelőtt a végére akart járni a dolognak a neten. Hétfőn derült ki véletlenül mindez; elfelejtett kilépni a fb-ról és én nem bírtam ki, hogy bele ne olvassak a chat-jébe. Mea culpa. Megtaláltam, hogy 1 hónapja ez a csaj írt neki, miután ő (!) "megbökte". A beszélgetés során a párom legalább hétszer próbálja kiugrasztani a nyulat a bokorból, miszerint próbálják meg egy alkalommal, de a csaj csak tartós kapcsolatot keresett, és a jelek szerint nem történt semmi; az eltelt egy hónapban a fb-on sem kommunikáltak. Napok kérdése, és összeköltöztünk volna. Most pedálozik, és azt állítja, nem tudja, mit akart a nőtől... igazából semmit sem, és nem is történt volna semmi. Állítja, ő nem nőcsábász. Viszont dumája, tény és való, az van neki.

A leányzó mellesleg nem rúghat labdába mellettem, semmilyen téren - ezt most nem nagyképűségből írom, hanem a tisztánlátás végett. Még csak három hónapja vagyunk együtt, nem ismerem igazán, viszont mindeközben dúlt a láv köztünk. A kapcsolatunk eleje óta állandóan bújt, puszilgatott mindig. Ténylegesen úgy érzem, hogy szeret engem (mondta, mondja is) - és én is őt. Fiatal özvegy vagyok két kislánnyal. A gyerekeimet is imádja, és viszont - persze ilyen esetben ez nem enyhítő körülmény. Adjak neki még egy esélyt?

2012. júl. 11. 12:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nézd, ha hűség mindennél fontosabb, akkor most küldd el őt, mielőtt még ő lesz mindennél (majdnem, mert a gyerekeidnél nyilván nem)fontosabb. Januárban ugyanígy rámírt egy férfi, ugyanúgy foglalt...én nem voltam elég erős, belementem, mert régóta nagyon erősen vonzódtam hozzá. Húztuk, halasztottuk vagy fél évig, rendszeres csetelés mellett, de csak szex lett a vége....
2012. júl. 11. 13:08
 12/28 A kérdező kommentje:
Kedves 12:57, az összeköltözés valóban a küszöbön állt, de most szóba sem jöhet, még akkor sem, ha próbaidős lesz a srác. 3 éve vagyok özvegy, és ő az első a férjem óta. Megválogatom a jelölteket. :)
2012. júl. 11. 13:09
 13/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem az! :) Sokan akik felvágnak hogy így meg úgy kavarnak (nemtől függetlenül) belül valahol ők is feladnák az egészet egy tartós boldog párkapcsolatért. De mivel nem jött össze ezzel kompenzálnak valahol. Belemenekülnek a bulikba, kalandokba. Persze vannak akiknek tényleg az az életformájuk és jól érzik úgy magukat, de mélyen belül szerintem ez csak egy kisebbség. A többség azért 20+ egy néhány évesen már túljut ezen és legszívesebben megállapodna.
2012. júl. 11. 13:09
 14/28 anonim ***** válasza:

És igen, a szüleidnek igaza van szerintem: ha más nők képét lajkolja, az már eleve gyanús. Csak azok a férfiak lajkolják az én képeimet is, akik bepróbálkoznak cseten.

Az előző voltam 37/N

2012. júl. 11. 13:10
 15/28 anonim ***** válasza:
Bocs, nem az előző, hanem a 13-as (és 16-os)
2012. júl. 11. 13:11
 16/28 A kérdező kommentje:
Ő nemcsak lájkolt, de kommentelt is egy-két fotót: szép vagy, gyönyörű vagy... Sűrű bocsánatkérések között abahagyta, mikor szóltam, hogy nem pont kéne ilyesmit... De már ez sem esett jól.
2012. júl. 11. 13:15
 17/28 anonim ***** válasza:
Igen, ez egyértelmű jele tapasztalataim szerint annak, hoyg több vasat szeret tartani a tűzben. Ezek így puhítják a csajokat, aztán alkalomadtán, ha egyik-másik pozitívan jelez vissza, merészebben lépnek, priviben. Sajnálom. Nagyon sokan csinálják ezt sajnos. 13-16 os
2012. júl. 11. 13:19
 18/28 anonim ***** válasza:
Hát igen a kommentelések tényleg nagyon egyértelműek! Férfiként alátámaszthatom akkor írunk ilyesmit ha valami szándékunk is van vele. Nem hozzád való! Sajnálom!
2012. júl. 11. 13:29
 19/28 anonim ***** válasza:
Természetesen mindennek ellenére semmi sem mondja azt, hogy nem változhat meg ilyen téren. Az esetek nagyobb részében igaz, hogy aki ilyesmire hajlamos az nehezen változik meg, vagy sehogy de ez nem egy általános törvény lehetséges hogy megfelelő kommunikáció és a szerelem győzhet. Neked kell átlátnod képes vagy e megbízni benne a történtek után érett felnőtt nő vagy, nem hiszem hogy a szerelem el tudna vakítani egy ilyen fontos döntésben. Ha úgy érzed változhat vele maradsz ha nem nem. De azt okvetlen jól teszed hogy még nem költöztök össze.
2012. júl. 11. 13:43
 20/28 anonim ***** válasza:

Én szakítanék, mert csak a csajon múlt, hogy nem lett belőle megcsalás.

24/N

2012. júl. 11. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!