Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a pasik több mint 50%-a már sok éve egyedülálló, még alkalmi kalandjai sincsenek, mégis lesz*rja, vagy ami gyakoribb hogy emészti magát emiatt, DE nem tesz semmit?
Vannak érzékenyebb férfitársaink. :)
Próbálkoznak --> csalódnak --> megint próbálkoznak --> megint csalódnak
egyszer csak megunják és ilyen sajnos elzárkóznak lelkileg és "feladják"
Viszont ezt nők esetében is fel lehetne tenni a kérdést.
A sok csalódás miatt szerintem.
Bár az én esetem egy kicsit más.
Nekem mindig van egy szerelmem,akit megpróbálok meghódítani, de eddig még soha sem sikerült.:/ Ha nem sikerül utána nem emészteni szoktam magam,hanem egyszerűen elfoglalom magam,aztán újra beleszeretek valakibe,és kezdődik minden előröl...
Mintha rólam írnál :D
Amúgy meg, azért mert már csalódott, inkább basztatják a nők meg etetik, akik normálisak azok elhúznak innen a francba, akikről azt gondolod hogy normálisak kétszínűek, és sajnos már kur*ára elment ettől a kedvem, emészteni meg jó hogy emésztjük magunkat, ha egyszer elbasztunk valamit.
De ha már ennyit csalódik valaki, akkor fél belemenni új dolgokba, mert azt hiszi ugyanaz lesz, és önbizalmilag sincs toppon az ember, mivel inkább ellenséget lát mindenkiben mint partnert...
De ennek ellenére, pchiologus szerint nincs semmi problémám....
Ha leszarja, akkor miért kellene neki tenni ezért bármit is? Kötelező a párkapcsolat mindenkinek? Nem. Annyira elképzelhetetlen, hogy valaki jól megvan egyedül?
Az önmagukat emésztőknél más a helyzet. Ha valakinek kevesebb az önbizalma a kelleténél, nem stabil az önbecsülése, akkor a folyamatos sikertelenség nagyon el tudja b*szni a kedvét. Egy idő után már fél belekezdeni bármibe, mert fél, hogy megint belerúgnak egyet. Szerencsére nem vagyok ebben a cipőben, de ha facér lennék, nem zárom ki, hogy beleesnék ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!