Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exeket és családtagjaikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exeket és családtagjaikat be szoktátok jelölni a közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés

Pl. új regisztráció esetén, vagy ha ők bejelölnek, visszaigazoljátok?

Hogyan esik ez az új barát/barátnőnek?

2012. júl. 5. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:

nem szoktam :D

exem már fenn sincs, a családtagjai igen, de ők aránylag normálisak :D :D

tuti meg nem jelölném egyiket se, ha újra regisztrálnék, minek??

Amúgy meg azzal ne foglalkozz hogy esik az újnak..ismeritek egymást, nem??

2012. júl. 5. 11:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát, igen. :D De én valahogy úgy vagyok vele, hogy akit ki nem állhatok, azt nem jelölöm be. Nem tudom mi ilyenkor a normális. :D Mármint ismerem, de leszívesebben letagadnám.
2012. júl. 5. 11:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Kizárnám teljesen az életemből őket.
2012. júl. 5. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van aki gyökérnek tart, de én felégetek mindent a véget ért kapcsolatomból. Eddig bevált, egy exem se szivatott meg, pedig volt nem éppen békés befejezésem is.
2012. júl. 5. 11:25
 5/7 anonim ***** válasza:

megválaszoltad magadnak a kérdésedet :D

én is így vagyok vele, de most mit törölgessem őket?

Ők nem ártottak, az hogy a lányuk 1 ...................................... arról ők nem tehetnek xD

2012. júl. 5. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem minden exem ismerős a közösségi oldalakon. Aki már ismerős volt azt nem töröltem. De volt olyan is aki később jelölt be, én visszaigazoltam. Nem vagyok haragban senkivel. Nem írogatunk egymásnak, csak úgy ott van. Egyikükkel beszélek, mert vele később újra haverok lettünk.
2012. júl. 5. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Én az exeim közül azokat törlöm is, akikkel nem vagyok jóban, vagy nem igazán köt hozzájuk semmi, így a családtagjaikat is.
2012. júl. 5. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!