Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti szoktatok ilyen hülye helyzetben lenni?
Utóbbi időben elkezdtem ismerkedni a neten. És sorozatban olyan pasik jönnek akik házasságot akarnak. Én meg nem hiszek benne. Ha ezt mondom akkor nem tartanak " rendes lánynak" Miért akar ennyi rengeteg pasi házasságot, mikor azt látják maguk körül h nem működik?
Miért nem lehet csak együtt élni vki mellett normálisan, és akkor sok hülyeségtől megkíméljük magunkat?
ha pl megemlítem h szeretek buliba menni táncolni akkor egyből elkönyvelnek könnyűvérű csajnak, aki minden este más pasival fekszik le.
Mit csináljak azokkal a pasikkal akik tetszenek, érzelmesek, meg jönnek azzal a szöveggel h de aranyos csinos vagy én egy rendes nem bulizós komoly lányt keresek, meg házasságot szeretnék meg családot:S
A pasinál is van olyan h csak szexet akarnak és azt hazudják h a szeretet fontos, meg h komolyat keresnek, akkor én is tegyem azt h azt hazudom igen én is otthon ülök nem szeretek bulizni, és házasságra vágyok?
Miért nem állják azokat a csajokat akik nem rajonganak a házasságért? Ha vki építi a kapcsolatot akkor úgyse kell attól tartania h elhagyják. A papír se tart össze. Ha van ház meg gyerek akkor azok lehet h összetartják a párokat, de az egy nagy hazugságot szül.
Úgy látom h vannak olyanok akiknek a biztonság a fontos, meg a jóban rosszban együtt, nekem meg inkább az újdonság izgalom, intenzitás egy kapcsolatban. Az nem jelenti azt h egyestés dolgokat kedvelem.
Mit csináljak ezzel h sorozatban házasulandó pasik jönnek, már az elején?
Komoly kapcsolatból előbb utóbb házasságra következtetnek.
Mindegy.Tedd egyértelművé,hogy neked ez nem kell,tüntesd fel jól láthatóan.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!