Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 7 hónapja járunk, de már 1-2 hete azon gondolkozom, hogy szakítanék vele, mert már nem szeretem annyira. Szerintetek mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg annyira?
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 14:17
1/7 anonim válasza:
az igazat, akkor legalább őszinte vagy vele, minden egyéb kifogás, csak nyafogás, mellesleg nem is igaz, amire rájön egyből. ha meg akarod őrizni a beléd vetett hitét/bizalmát, tényleg jobb ha őszinte vagy!
2/7 anonim válasza:
A következőkből válogass:
- nem a te hibád, bennem van a baj
- túl jó vagy nekem
- sokkal jobb lesz neked nélkülem
- nem érdemeltekel meg
- mindig te leszel számomra a legfontosabb
4/7 Advocatus Diaboli válasza:
Szerintem az előttem válaszoló verziói a legidegesítőbbek/legelcsépeltebbek.
Egyszerűen mondd, neki, hogy ne haragudjon, de [ide találd ki, hogy már miért nem szereted] emiatt sajnos már nem szeretlek. Hülyíteni pedig nem akarlak, úgyhogy szakítani szeretnék.
Ennyi!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!:) igazából az is a bajom,hogy eléggé gyerekes meg félős,és ez idegesítő..:\\
2012. máj. 7. 14:54
6/7 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy 7 hónap után derült csak ki, hogy gyerekes, meg félős? Mond meg neki, hogy mi nem tetszik benne, és neked kicsit komolyabb barátra van igényed.
Aztán keress nálad kb. 3 évvel idősebbet (bár nem tudom te mennyi lehetsz).
7/7 A kérdező kommentje:
hát az elején azt hittem,hogy csak amiatt félős,hogy most kezdtünk járni stbstb...
2012. máj. 7. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!