Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így majd könnyebb lesz?
nem voltam még ilyen helyzetben, így nem tudom. exem 1 hete szakított. ma tudtam meg, hogy másnap már összejött egy másikkal. fél év után. most óriásit csalódtam benne. úgy érzem, hogy átvágott, gyűlölni akarom. bőgök és nem tudom abbahagyni.
szerintetek így, hamarabb elfog múlni az az érzés, hogy szeretem? eddig az volt bennem, de most egyszerre szeretem és lenézem. úgy tudom, hogy két ember akkor szereti egymást, legalábbis feltétele, ha tisztelik egymást. én már nem tudom tisztelni. undorító. ráadásul egész kapcsolat idején jóban volt vele, a legjobb barátja akart a csajjal összejönni, erre ő... undorító. aki már túlesett ilyenen, most mi fog következni?
Ugyanez a helyzet. 4 év után egy bizonyos harmadik, aki addig csak ostoba, átlagos kislány volt, akitől mért akarna bármit, mikor évekkel fiatalabb. Ennek már másfél hónapja, egyelőre azt várom, hogy megjöjjön az esze. Én meg tudnék bocsátani, csak nem várok örökké.
De ez értékrend kérdése .. van aki meg tud bocsátani, és van aki nem. Nem tudom te melyikbe tartozol, ha az előbbibe, akkor szerintem még nincs semmi se veszve, 1 hét nem hosszú idő egyáltalán.
Kitartás csajszi : ) Ha undorodsz tőle, az már jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!