Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek így majd könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így majd könnyebb lesz?

Figyelt kérdés

nem voltam még ilyen helyzetben, így nem tudom. exem 1 hete szakított. ma tudtam meg, hogy másnap már összejött egy másikkal. fél év után. most óriásit csalódtam benne. úgy érzem, hogy átvágott, gyűlölni akarom. bőgök és nem tudom abbahagyni.

szerintetek így, hamarabb elfog múlni az az érzés, hogy szeretem? eddig az volt bennem, de most egyszerre szeretem és lenézem. úgy tudom, hogy két ember akkor szereti egymást, legalábbis feltétele, ha tisztelik egymást. én már nem tudom tisztelni. undorító. ráadásul egész kapcsolat idején jóban volt vele, a legjobb barátja akart a csajjal összejönni, erre ő... undorító. aki már túlesett ilyenen, most mi fog következni?

2012. ápr. 23. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
hát utálhatod is,de az utálat és a szeretet között egy hajszál van csak...
2012. ápr. 23. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Együttérzek veled, ugyanis nálunk is egy bizonyos "harmadik" tönkretett 3 éves kapcsolatot. A kapcsolat elején, sőt végefelé sem volt semmi zűr, de 2011. szeptemberében betoppant egy másik nő, aki rámászott szó szerint exemre, bár exem azt mondta nem feküdt le vele, meg nem is kell neki stb.. Amikor már igazán kivehető volt a dologból, hogy mégis köze volt a nőhöz ez most január óta volt érezhető a levegőben, szinte megéreztem. Kimaradozott, napokog nem jött, de szerencsére van akkora tapasztalatom, hogy rájöttem. Február óta együtt vannak. Nagyon rosszul éltem meg ezt az egészet, rendegeteget sírtam, egyben szerettem de gyűlöltem is, titkon vártam, hogy majd jön és bocsánatot kér a másik nőt meg dobja, de ez nem így történt. Nem maradt más, mint, hogy akaratom ellenére a mély szerelem amit iránta éreztem egy bizonyos idő után eme lépése miatt átváltozott undorrá és hidd el nekem, hogy ő nekem soha az életben nem kellene már. Mert aki csak így más nővel tud kapcsolatot kezdeni nem szereti a barátnőjét igazán. Az ilyen pasi meg nem érdemli meg, hogy szomorkodjunk utána. Figyu nem mondom azt, hogy gyorsan keress magadnak másik pasit, mert tudom, hogy idpre van szükséged mire kihevered a csalódást és ismét tudsz bízni egy másik pasiban, de exed miatt se emészd magad, mert nem ér annyit. Tudom most egy ideig nehéz lesz neked, mert mint említettem is, hasonló cipőben járunk. De azt mondom tedd amit szeretsz, éld az életed és próbáld azt a szemetet kiverni a fejedből és a szívedből. Ha ő így elbaltázta, akkor köszönje magának. Mi már lassan 3 hónapja nem vagyunk együtt, egy ideig nagyon nehéz volt, de aztán elgondolkodtam és beláttam semmi értelme egy ilyen pasi miatt emésztenem magam. Összeszedem magam, majd visszajön a bizalmam is és akkor majd keresek másik pasit, de mindenképp kiismerem mielőtt komolyabb kapcsolat lenne belőle. Most már óvatosabb leszek. Neked is ezt tudom tanácsolni és mihamarabb sikerüljön felejtened őt és kizárni teljesen magadból és újult erővel tovább lépni ezt kívánom neked. Tudom milyen nehéz.:( Főleg, hogy még friss a szakítás.:( De kitartást kívánok neked. 27/L
2012. ápr. 23. 20:25
 3/4 A kérdező kommentje:
ez most nagyon jól esett, köszönöm, hogy leírtad ezt.
2012. ápr. 23. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet. 4 év után egy bizonyos harmadik, aki addig csak ostoba, átlagos kislány volt, akitől mért akarna bármit, mikor évekkel fiatalabb. Ennek már másfél hónapja, egyelőre azt várom, hogy megjöjjön az esze. Én meg tudnék bocsátani, csak nem várok örökké.

De ez értékrend kérdése .. van aki meg tud bocsátani, és van aki nem. Nem tudom te melyikbe tartozol, ha az előbbibe, akkor szerintem még nincs semmi se veszve, 1 hét nem hosszú idő egyáltalán.

Kitartás csajszi : ) Ha undorodsz tőle, az már jó jel.

2012. ápr. 23. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!