Miért lehet nehéz a behatolás? Szűz vagyok, de úgy gondoltuk, hogy egyszerűbb lesz. Vagy próbálkozzunk, egyszer majd csak meglesz a bejárat?! Nyilván nagyon szűk vagyok, de hogyan segíthetném, hogy könnyebb legyen?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 14:56
1/17 anonim válasza:
Qrva sok síkosító, ha úgy sem megy, akkor próbáljátok meg nekifutásból! 1
4/17 anonim válasza:
Ha a jo lukon probaljatok, akkor csak gyakoroljatok tovabb, osszejon majd az...
5/17 A kérdező kommentje:
igen,azon vagyunk:D csak annyival jobb lenne már igazán szexelni vele.
de amúgy az a fiúknak csak jó,ha egy lány szűk,nem?
2010. aug. 5. 15:07
6/17 anonim válasza:
de..
de ha be vagy indulva és ellazulsz akkor be tud hatolni..ha erőltetitek csak rosszabb
7/17 anonim válasza:
ujjazzon meg ami nem tágulsz ki annyira, és sikopsito, és lazuj el..ez fontos ne legyél feszült igen jó a pasiknak ha szük vagy de ne annyira h ne tudjon behatolni..:S
több ujjal hatoljon be és ki kell neki tágulni egy pár perc alatt ha nem akkor sok sikotitó és erösebben kell oda figyelni a barátodnak h ne fájjon amikor jobban meglöki.
sok proba is teszi
8/17 anonim válasza:
igen jó ha szűk, de ne annyira ha be se tudjam tenni. engem nagyon zavarna a dolog, ha minden jól alakul és egyszerűen nem férne bele a szerszámom.
9/17 A kérdező kommentje:
Jó,ez nyilvánvaló,hogy ne annyira.:D
De nyilván majd,ha megtörténik a dolog akkor utána neki sokkal jobb lesz,hogy nem egy agyonhasznált nőt kap.:D
2010. aug. 6. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!