Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kirúgtam, most majd' megőrülök, úgy szenvedek :- ( mit csináljak, hogy könnyebb legyen? :- ( 31/l
Szakítottam vele, mert muszáj volt (foglalt és nem akar változtatni, persze ő azt mondja, hogy nem TUD). Én nagyon szeretem őt, úgy látom ő kevésbé... segítsetek, mit tegyek, hogy könnyebb legyen? :-((
utálatos a gondolat, hogy NÉLKÜLEM éli a kis életét, biztos jól szórakozik éppen valahol, utálom, hogy nem kellettem neki és ennek ellenére mégis szeretem... :-(( leginkább magamat utálom az egész miatt. :-(
cudar egy érzés :-( ráadásul miatta nem mondhattam el senkinek, így a szakítást is egyedül kell feldolgoznom, nem panaszkodhatok a barátnőimnek... :S (légyszi' ne oltsatok le, hogy "mocskos szerető, meg is érdemled" meg hasonlók. Tudom, hogy mocskos dolog volt, azrét szakítottam)
légy erős, és hidd el jól döntöttél.
Ez volt a legjobb amit tehettél...
Járj el futni, aerobik-ra...csavarogjatok a barátnőiddel illetve üljetek be moziba!
Olvass, netezz és ismerkedj más pasikkal.
Sajnos el kell viselned h nem téged választott, hanem azt a másiat.
És ne feledd: ami nem öl meg, az erősít :)
22/L
Mindenkinek köszi a választ. Nem akarom folytatni, nem akarom visszafogadni. Nem, mintha annyira erőlködne, de jobb is.
Utolsónak: sztem nagyon tisztességtelenek, gerinctelenek az ilyen pasik, mint te is (bocs). Ha tisztességes lennél mindkét nővel szemben (a feleségeddel meg a szeretőddel) akkor NEM A SZERELMES LÁNYRA nyomnád a választás terhét, mert NEM Ő nem tud neked annyit adni amennyit szeretnél, hanem TE vagy képtelen rá. Könnyű így neked, te mosod kezeidet, mert megmondtad neki, hogy ennyit tudsz adni. Semmi felelősség. Csernus az ilyet puha p.öcsöknek hívja- és igaz is. Az ilyen nem féri, sokkal inkább fér-eg. (ettől lehetsz még jó fej meg minden, de akkor is ez a véleményem, bocs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!