Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül vagy ma?

Figyelt kérdés

Barátnőm szakított velem pár napja és egyedül vagyok:(

Elszúrtam az utolsó esélyem is,szerintem ennyi volt.

Rossz érzés főleg valentin napon😢 Van olyan aki egyedül van szintén ma?

tegnap 14:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
Én csak azt nem értem ezekben a napokban,hogy az évnek van 365 napja!! Csak ezeken a napokon kell,lehet emberi módon megnyílvánulni? A maradék napok meg lehetnek olyanok amilyenek?
tegnap 16:55
 12/29 anonim ***** válasza:
65%
11 nem. Karácsonykor is 😆.
tegnap 17:01
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én már 2019. augusztus 5 óta egyedül vagyok. Ez a valentin nap is pont olyan számomra, mint bármelyik másik nap. Bár ma vettem magamnak ajándékot, mert megérdemlem. :-D 43N
tegnap 17:12
 14/29 anonim ***** válasza:

2017 október 29-én, este 7 óta vagyok egyedül.Akkor hagyott el széles mosoly kíséretében az, akit eddig legjobban szerettem. Semmilyen ünnep nekem azóta semmit nem jelent. Megszoktam,bár nehéz volt :)

Ez pedig így marad már, ebben biztos vagyok.Élek és elfoglalom magam hasznosan :)

F

tegnap 17:17
 15/29 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat (nem hiszem): 2014. május elején maradtam végleg egyedül, bár előtte is alig volt valami. És nő vagyok - nekünk sem könnyebb, max. a jól kinézőknek közülünk. (34 leszek)
tegnap 17:40
 16/29 anonim ***** válasza:

8-asnak ajánlom figyelmébe az alábbi videót (és mindazoknak, akik tévesen ugyanazt hiszik, amit ő)

https://www.youtube.com/watch?v=obGpVQnJIgg

Amúgy én is egyedül vagyok, egy hónapja lépett le a pasim (nem, nem szakítottunk, csak lelépett), még viszonylag friss a tudat, hogy ez most valószínűleg így is marad. (Nem megcsalás, vagy ilyesmi, csak ő így szereti intézni a konfliktusokat, én meg meguntam.)

Ettől a Valentin-nap még egy tök bájos dolog, a madarak csicseregnek, hamarosan itt a tavasz, én meg csakazértis jól fogom érezni magam egész este.

tegnap 18:01
 17/29 anonim ***** válasza:

16-os Hölgy!

Nagyon helyes,csakazértis érezd jól magad!

Szívesen beszélgetek privátban,ha gondolod!

7-es voltam,s vagyok

tegnap 18:05
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
2, hát az akkor nagyon nem életed szerelme, ha annyira xar a helyzet. Életed szerelme mellett a leginkább boldognak kellene érezned magadat.
tegnap 18:09
 19/29 anonim ***** válasza:
Én is egyedül vagyok, de nem érzem magam rosszul se jól. Olyan semleges a kedvem.
tegnap 18:11
 20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segít:)
tegnap 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!