Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig "illene" egyedül lennem, mielőtt nyitok felé?
10 éves kapcsolatból léptem ki,mert már nem működött. Utóbbi 1-2 évben már kihűlt. Próbáltam jelen lenni és feldobni azt,de nem sikerült. Mármint nem éreztem jobban magam a kapcsolatban már. Sokszor éreztem azt,hogy igazából egyedül is ellennék. Exem sokat volt távol,biztos ez is rátett,de sokszor, mintha amúgy is egyedül lennék,úgy éreztem már. De nem ez a lényeg. Sosem bántottuk vagy csaltuk meg egymást,csak elmúltak az érzések.
Én idén megismertem valakit,aki felé sosem nyitottam,de megkedveltem és tetszik is. Valószínűleg ez is rátett a szakitasra. Úgy gondoltam,hogy ha még szeretném az exemet,akkor nem mozgatna meg más így.
Na most sokszor mondják,hogy legyél egyedül,mielőtt beleugrasz valamibe. Én szeretném komolyabban is megismerni őt és nyitni felé. Mennyi idő után "oké" ez? Sosem voltam az a nagyon ismerkedős fajta. Az exem előtt 1-2 futó tini kavargatasom volt és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!