Megnéztem a Mosolyogj c. filmet, és nagyon félek haza menni, mert egyedül leszek. Ezeknek a filmeknek van valóságalapja, megtörténhet velem, hogy valaki rám mosolyog mielőtt elvágja a torkát?
Nem fog megtörténni veled ilyesmi. Persze, megtörténhet az emberrel nagyon sok minden, igazából bele se érdemes gondolni, hiszen akkor soha senki nem merne kilépni a lakásából. De erre nagyon nagyon nagyon kicsi a valószínűség, te is tudod. Valószínűleg nem is a racionális gondolkodás hiányzik most nálad, hiszen tudod, hogy NEM, egy ilyen dolog nem fog megtörénni veled, hanem inkább valami érzelmi támasz kéne.
Hívj fel egy barátot vagy családtagot, miközben mész hazafelé. A beszélgetés el tudja terelni a figyelmedet.
Otthon nézz valami vidám dolgot, esetleg rajzfilmet, vagy bármi chilles, megnyugtatót. Aludj villannyal.
Tudom, hogy nehéz néha megállni, hogy az ember horrort nézzen, de ha tudod magadról, hogy utána rosszul érzed magad, akkor csak másokkal együtt néz ilyesmiket, és úgy, hogyha ott alszik veled valaki.
De nem lesz semmi baj, nyugi!
#3:
Még egyszerűbb, ha egyáltalán nem néz ilyen filmeket, és akkor még alkalmi pizsamatársat sem kell igénybe venni.
Miért nézel ilyen filmeket, ha tudod, hogy rosszul vagy utána? Most nem kötekedésből, de tényleg!? Pláne egyedül....
Én meg pl a romantikus, minden rózsaszín és csilivili filmektől kapok frászt. Nem is nézem. N25
Na, ez megnyugtató hogy most van valaki valahol,, aki ugyanúgy fosik egyedül otthon, mint én.
Mostanában volt olyan, hogy éjjel kimenekültem avlakasbóla lépcsőházba és órákig ott dekkoltam, mert féltem bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!