Ha egy nő egy poszt alatt egyedül az én hozzászólásomat kedveli be az jelent valamit?
Figyelt kérdés
Sok hozzászólás volt, mégis csak az enyémet kedvelte be. Megnéztem a posztot is azt se kedvelte be. Csak egyedül az én hozzászólásomat. Meg az egyikhez rakott egy ilyen imádom jelet. Nem ismerem a lányt. Többször előfordult már tőle. Köszi2023. jan. 19. 09:31
1/26 A kérdező kommentje:
Elvileg ő 30 éves az adatlapja alapján. Én meg 26. Köszi :)
2023. jan. 19. 09:32
2/26 anonim válasza:
Alighanem azt jelenti hogy kedveli a hozzászólásodat. De gondolom azt akarod hallani, hogy ezzel akarta jelezni hogy tetszel neki. Persze, ez is lehet. De az is lehet hogy egy sorozatgyilkos a csaj, és ez a kezdő lépése amivel be akar cserkészni. Nagyon sok minden lehet.
3/26 anonim válasza:
Igen, az, hogy tetszett neki a hozzászólásod. Én is szoktam ilyet csinálni, soha nem nézem meg, hány éves, aki írta stb.
4/26 anonim válasza:
Igen, azt jelenti, hogy egyedül a te hozzászólásod tetszett neki/értett vele egyet/tudott vele azonosulni, a többi hülyével nem.
26 éves vagy? Hú, azt hittem 12. Ne a fakebukon éld az életed.
5/26 anonim válasza:
Szóval azt hiszed, hogy egy like már kb. azt jelenti, hogy dugni akar veled.
Ne éld bele magad inkább.
6/26 anonim válasza:
Nem jelent semmit. Nem kell túlgondolni.
7/26 anonim válasza:
Szerintem ez egyenlő egy vegyél feleségül és légy a gyerekeim apja lájkkal.
8/26 anonim válasza:
Tetszett neki vagy veletlenul megnyomta
9/26 anonim válasza:
"ez egyenlő egy vegyél feleségül és légy a gyerekeim apja lájkkal"
De ő inkább a lecummantanálak lájkról szeretne hallani. :D
10/26 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy véletlenül nyomta meg. Mint mondtam már többször csinálta a hozzszolásaimnál. És érdekes hogy 50 hozzászólásból egyedül az enyémet lájkolta be. A posztot se. Nem ismerem a csajt. De jól néz ki amúgy :)
2023. jan. 19. 11:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!