Felszolgáló helyen vagy gyorsétteremben mennyit szoktatok költeni? (Mondjuk ha egyedül fogyasztotok)
Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 12:55
1/9 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen hely. Gyorsétteremben általában 4000 Ft körül költök. (Pl Meki)
De egy ilyen átlag helyen se sokkal olcsóbb mostmár, pl egy pizza vagy valami.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem sokalljátok?
Bár lehet, hogy válam állt meg az idő.
2023. jan. 14. 13:04
3/9 anonim válasza:
Min. 10.000+/fő Étteremben.
Gyorsétteremben nem eszek. Inkább megveszem a csirkemellet meg csapok hozzá egy kis zöldséges rizst. Akárhányszor bemegyek csak az elhízott de tömöm a fejem a fincsi big mac-el embereket látom.
4/9 anonim válasza:
Hogy lenne sok... nézd meg a boltokat..
(mármint nyilván sok, és szomorú, hogy ez van..) csak nem csodálkozom az árakon.
5/9 A kérdező kommentje:
3# nem ilyenek vannak a plázában lévőben.
2023. jan. 14. 13:34
7/9 anonim válasza:
Nem sokallom. Egy jobb étteremben ez inkább 6-8 K
8/9 anonim válasza:
Pár éve, mikor még egyetemre jártam, 800-1000 Ft-ból is simán jóllaktam a Mekiben. Most már minimum 2000, vagy több ha enni akarok egy jót. Nem is sűrűn látogatom már. "Rendes" étteremben meg nem is tudom mikor voltam utoljára. Nem most.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!