Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiban létezik olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiban létezik olyan hogy azért szakít mert egyedül akar élni?

Figyelt kérdés
És nem azért mert másik nő kell neki?

okt. 30. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
okt. 30. 10:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. És ezt onnan fogod tudni hogy igaz, ha valaki ezzel az indokkal szakít, és utána - láss csodát - tényleg egyedül is marad jó darabig. Ha meg kiderül másoktól hogy szakítás után mégiscsak kavargat vagy randizik valakivel, esetleg új kapcsolata lesz, akkor csak hazug kifogás volt.
okt. 30. 10:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jelen
okt. 30. 10:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Van olyan igen.
okt. 30. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert rájön, hogy ő nem tud egy másik személlyel együtt lenni (nem azért, mert utálná, hanem mert érzi: jobb egyedül).

Szerintem totál korrekt egy ilyen ember, aki ezt bevállalja.

okt. 30. 19:12
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Igen. De csak addig, amíg nem jön el neki is a szerelem.
okt. 31. 09:23
 7/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Rengeteg férfi van, aki nem a megfelelő elvárásokat támasztja a női nem iránt, s mivel ezek természetesen nem teljesülnek, hülyének nézi a nőket.
okt. 31. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy a nőkre is érvényes ☝️
okt. 31. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Én 32/férfi vagyok és ugyanígy érzem. Csak egyedül érzem jól magam. Általában ezek miatt érnek véget a kapcsolataim, de ettől még mindig jön egy újabb és aktívan randizok.

Ahogy látom, nem vagyok ezzel teljesen egyedül. Szóval igen, van ilyen.

okt. 31. 21:18
 10/11 anonim ***** válasza:
És ezzel mit lehet tenni egyébként? Az exem is ezt csinálja mindenkivel, ameddig megvan a szerelem érzés minden jó, utána már egyedül akar lenni. Örökre egyedül marad így?
nov. 1. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!