Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan nő aki a rosszat nem látja egy férfiban csak a jót nézi?
Szerintem lássa csak me a rosszat is, az is hozzám tartozik, és azzal együtt döntsön, hogy elfogadja-e vagy sem. Én is meglátom az ő rossz dolgait és én is eldöntöm, hogy ez el tudom fogadni, vagy sem.
Persze az is jó, ha ezekről beszélünk, mivel a legtöbb javítható vagy kordában tartható. (Ez inkább az amúgy még "tűrhető" rossztulajdonságokra vonatkozik, vannak olyanok amik iránt "zéró tolerancia" van - ez mindenkinél más. Nálam az agresszió, a céltalan sértegetés, a panelproli-mentalitás /pletykálás, török szappanoperák és valóságshowk bámulása, primitív gondolkodás "jóúleszazúgy" stb./, az ha uralkodni akarnak felettem - vagy pont fordítva tőlem várják ezt el, súlyos szenvedélybetegségek, pazarló életmód, vélemény hiánya a legtöbb témában /az nem baj, ha a véleménye nem határozott, de valami legyen/.
Saját rossztulajdonságaim is folyamatosan derítem fel, sokra derült fény már, próbálom kordában tartani, vagy leküzdeni őket - haladgatok vele, de messze még a jó eredmény.
Szóval jobb az, ha előre meglátjuk a rosszat is, és nem az a "szánsájn lálipáp" van pár hónapig aztán "ja hát nem...". Én nem is tudok ilyet csinálni, mert nem vagyok naív vagy hülye, és tudom, hogy minden embernek vannak rossz dolgai is, tökéletes ember nincs.
>általában ők csak a rosszat látják egy férfiban
És erre szerinted kizárólag az ellentétes alternatíva létezik? Vagy tiszta fekete vagy tiszta fehér? Ne legyél már ennyire egyszerű.
fordítsd meg...
Te képes lennél egy nőben cska a jót látni?
és nem elítélni azért amit az eddigi kapcsolataiban tett?
Esetlegesen megcsalás, akár többször is, élősködés, kifogások keresése miért NE szexeljen, kifogások keresése miért NE dolgozzon, stb stb
NOS?
Nekem alap hogy tiszta lapot adok mindenkinek akivel ismerkedek. De ezzel sokan nincsenek ám így, és előre besketulyázzák a másikat, amibe én is belebotlom. A külsőm miatt megbízhatatlan szoknyapecérnek néznek, aki bárkit megkaphat...jahh...csak én sosem voltam ez az ember, mindig is az érzelmeket kerestem, nem a pillanatnyi vágy hajtott, de ezt nagyon nehezen hiszik el nekem.
26/F
Én látom a rosszat és jót is, és aztán mérlegelek, hogy a jó tulajdonságai egyensúlyban vannak-e a rosszakkal, és tudok-e együtt élni a rossz tulajdonságaival (ezt egy magára vmit adó nő végiggondolja, mert ha nem, abból van az, hogy terhesen elhagyott a párom, csak arra kellettem neki, folyamatosan ver, elitta az összes pénzünk, cselédsorban tart stb.). Pl. buta, műveletlen, bunkó, hímsoviniszta, börtönviselt, erőszakos, anyu pici fia emberrel soha, de soha. Más rossz tulajdonságok meg lehetnek kompromisszumalap. Van, ami meg nekem nem is számít rossznak, másnak meg igen.
Aki viszont szemet huny minden rossz tulajdonság felett, az bizony egy lábtörlő nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!