Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy minden meg van egy adott férfiban?
Heteró legyen vagy homó? Beszéljetek-e közös nyelvet? A korkülönbség +/- öt év legyen? Azonos célok, hasonló szociokulturális háttér?
Oly sok itt a kérdés...
Biztos van ilyen, csak neki meg nem te fogsz kelleni. Klasszikus eset, amikor Teszkós Terike is egy izmos, gazdag, élsportoló- rocksztár pasira vár, akinek ne legyen gyereke, és nem baj, ha még 5 évvel fiatalabb is. Közben Terikénk meg zugivó, elől nincs foga, és pacalfoltos otthonkában nézi a barátokköztöt.
Szóval ez a baj az elvárásokkal. Hogy magasak.
"Sajnos ezt a 3 dolgot 3 különböző férfiban találtam meg eddig."
Ez teljesen általános. Nem véletlen tartják a nők azokat a férfiakat a barátzónában, akikkel emberileg jól kijönnek, míg olyanokkal dugatják magukat, akik ívben tojnak rájuk. Teljesen más típusú férfi hozza a nőket szexuálisan lázba, mint akikkel normális, értékes kapcsolatot lehet létesíteni.
Nem tökéletesen, de mi 90%-ban egyezünk. Intellektuálisan teljesen, egyikünk sem kiemelkedően okosabb vagy műveltebb. Ő a földrajzhoz és a történelemhez ért jobban, sportban tájékozottabb, én az irodalomban, a zenében és a matematikában jeleskedem, de közel azonos szinten vagyunk.
Mindketten hívők vagyunk, de nem a kötelező jelleggel minden vallási dogmát betartva, inkább az értékrendünk van közel a kereszt(y)én(y) alapokhoz. Neki picit fontosabb a vallás, de nem zavaróan.
A szex kicsit kevés (heti 2-3), mióta gyermekeink vannak, de igény lenne mindkettőnk részéről és amikor van, akkor ugyanolyan izgalmas és jó, mint a kapcsolatunk elején.
#9 sok boldogságot:) azért a 90% már elég jónak tűnik.
Számomra azért fontos ezt objektíven látni, hogy el tudjam dönteni, miről tudok a leginkább lemondani a 3-ból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!