Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy belezúgjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy belezúgjak egy férfiba a neten keresztül?

Figyelt kérdés

Az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon vagyunk.Nagyon tetszik minden benne,nemcsak a fotója,hanem a stílusa,minden.:) Sokat csetelünk.

De nem akarok koppanni szóval tudom óvatosnak kell lennem.Csak valahogy olyan megérzésem van mintha Rá vártam volna ...folyton Rá gondolok...Tudom hülyén hangzik...volt már valaki hasonló cipőben? Tudna tanácsot adni? Köszönöm

25/L

a pasi 38 éves.

2010. jún. 26. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Először is lehetséges.

Viszont ha jól értem még nem találkoztatok, és itt a hiba. Ugyanis eddig tulajdonképpen magaddal beszélgettél. Nem látod a testbeszédét, nem látod a reakcióit, nem hallod a hanghordozását, szóval mindent úgy alakít az agyad, hogy az neked jó legyen. Ezért érzel ilyeneket, hogy rá vártál, meg tökéletes, stb. És mivel a szerelem érzését mindenki magának generálja, simán belézúghatsz. Szóval kétesélyes, találkozásig azért visszaereszkednék a földre.

2010. jún. 26. 20:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Áh Én most pont így érzem. Ő 18F Én 17L, sokat beszélünk, persze bókol és viszonzom én is. Már érzem, hogy belezúgok :D Ez de hülyeség, mert az elsőnek igaza van...így találkozni is félnék vele....hogy csalódna...hogy csalódnék...

A franc tudja, de hogy hogy ne essek még jobban belé, az engem is érdekelne..:)

2010. jún. 26. 22:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

először én is csak interneten beszélgettem a barátommal. aztán mikor éreztem, hogy kezdtem nagyon megkedvelni jöttek a "véletlen" elmegyek mellette a városban,következőnek köszönök, majd beszélünk, stb jellegő dolgok.

Ma már közel másfél éve együtt vagyunk.

Szóval biztosan állítom, hogy létezik ilyen!

2010. jún. 26. 22:44
 4/13 anonim válasza:
100%

Csak annyit tudok mondani, h bármi megtörténhet.

Én neten ismerkedtem meg a barátommal, igaz mi fiatalabbal vagyunk, de minden teljesen rendben ment. Kb 3 hónap után találkoztunk, és nagyon jó volt mikor megláttam. Ja, és ő még elég messze is lakik tőlem, olyan 200km. Dehát szerelemben nincs akadály. De azért jó lenne, ha megtudnád, h ő is így van-e ezzel. Mármint, h ő is sokat gondol-e rád... Mert ha nem, jobb ha még azelőtt kiderül, h találkoztok. Nem tudom mit jelent az nálad, h sokat cseteltek, de ha ez nem csak attól függ, h ő mikor ér rá, akkor talán nem lesz gond.

2010. jún. 27. 11:13
 5/13 A kérdező kommentje:

igen ő irta hogy sokat gondol rám...ez furcsa számomra hogy még nem is láttuk egymást csak képen. Azt írja hogy komoly kapcsolatot keres,és nagyon tetszem neki...

de mi van ha csak kamuzik és csak meg akar fektetni? Ezt hogyan lehet leszűrni?

2010. jún. 27. 12:54
 6/13 anonim ***** válasza:
kockáztatás nélkül nincs nyereség... talizz vele, ha csak megd.gni akar úgyis látszik rajta, ha meg nem akkor sok szerencsét;)
2010. jún. 27. 13:20
 7/13 anonim válasza:

én is igy voltam:)

szenvetem is vele egy darabig=/

de épp tegnap voltunk együtt 15 hónapja(:

2010. jún. 29. 15:10
 8/13 A kérdező kommentje:

hű ez jól hangzik...az a gond hogy nagyon tetszik a pasi

és félek hogy ha találkozunk,csalódni fogok...hogy nem is olyan mint amilyennek elképzeltem

2010. jún. 29. 15:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem fog. :) (csalódni)
2010. jún. 29. 16:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle hogy vannak a gyerekei és a felesége. Gyanús a dolog.
2010. jún. 29. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!