Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy belezúgjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy belezúgjak egy férfiba a neten keresztül?

Figyelt kérdés

Az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon vagyunk.Nagyon tetszik minden benne,nemcsak a fotója,hanem a stílusa,minden.:) Sokat csetelünk.

De nem akarok koppanni szóval tudom óvatosnak kell lennem.Csak valahogy olyan megérzésem van mintha Rá vártam volna ...folyton Rá gondolok...Tudom hülyén hangzik...volt már valaki hasonló cipőben? Tudna tanácsot adni? Köszönöm

25/L

a pasi 38 éves.

2010. jún. 26. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hmm.. Lehet. Nem tudom. Én is sokat beszélgettem egy lánnyal és pár hónap után úgy éreztem, beleszerettem. S talán jobban is ismerem, mint a közelemben élőket. Még nem találkoztunk...
2010. jún. 29. 16:15
 12/13 A kérdező kommentje:

azt mondta van egy gyereke...de elvált. Na itt az van hogy vagy elhiszem vagy nem...:D

csak nem akarom hogy esetleg elcsavarja a fejem,aztán meg röhög a markába miután megkapott .Jó,lehet csak a rossz tapasztalat mondatja ezt velem

utolsó előtti: nem értelek

2010. jún. 29. 16:16
 13/13 A kérdező kommentje:
bocs,a 16:02-est nem értettem
2010. jún. 29. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!