Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel lehet túllépni végleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet túllépni végleg egy szakításon?

Figyelt kérdés
Nyáron hagyott el a barátnőm és a szakítás után nagyon összetörtem. Viharos szakítás volt, nem találkoztunk és nem is beszéltünk utána. Azóta már sikerült összeszedni magam és úgy érzetem, hogy túl vagyok rajta, viszont pár napja megláttam véletlen az utcán és azóta megint ugyanaz az intenziv lelki fájdalom van bennem, mint amit a szakításkor éreztem. 3 évig voltunk együtt.

jan. 2. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Idővel, meg ne a jó dolgokra gondolj, hanem arra, hogy milyen jó, hogy a rossz dolgok már nem az életed részei.
jan. 2. 22:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Próbálom így felfogni csak sajnos utólag már a rossz dolgokat is jónak látom. De tény, hogy a végére ez már egy nagyon rossz kapcsolat volt. Teljesen elhidegült tőlem és hónapokig húztuk a dolgot. Én is sok mindenben hibás voltam, de nekem ő volt a nagy szerelmem és nagy kudarcnak éltem meg a dolgot.
jan. 2. 23:12
 3/11 anonim ***** válasza:
33%
sokan az alkoholizmust szokták ajánlani
jan. 2. 23:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Átmenetileg lehet könnyít a helyzeten, de nem szeretnék lecsúszott ember lenni.
jan. 2. 23:54
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Tényleg csak az idő segít. Normális, hogy utólag a szépet látod, ez gyakori jelenség. Idézd fel, hogy okkal szakítottatok, és próbáld meg elkerülni (persze ha random látod, arról nem tehetsz). Tudom, hogy nem vígasztal most ez, de jó, hogy látod a hibáid, van tanulsága a kapcsolatnak. Az ilyen tapasztalat mindig hasznos, következő kapcsolatnál segít.
tegnapelőtt 01:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Te ilyen vagy. Ragaszkodó típus. Ne gondolj rá, múlni fog az érzés.
tegnapelőtt 06:42
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
Másokkal ismerkedj.
tegnapelőtt 06:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy megváltozik a gondolkodásod, a világképed. Ezen a szakításon idővel túl leszel, de megint át fogod ezt élni, más nővel. Tehát nem elég ezen a kapcsolaton túl lenni, hanem egy másik világképet kellene felépíteni.
tegnapelőtt 06:57
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

3 év hosszú idő, persze, hogy nem vagy még túl rajta. Én is csak azt tudom mondani, hogy az idő segít. Sem az alkohol, sem egy másik partner nem megoldás. (Mindkettőt megpróbáltam.) Amíg nem gyógyultál ki belőle, addig ne kezdj bele új kapcsolatba, mert csak rosszul végződhet. Kitartás!

N

tegnapelőtt 08:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő válaszokat! Igen, nagyon ragaszkodó típus vagyok és sajnos a kapcsolat alatt és utána is piedesztálra emeltem a személyét. Plusz hozzá kell tenni a történethez, hogy az alapból sivár és unalmas életemet sok élménnyel, programmal és együtt töltött idővel töltötte fel és a személyén felül ezeknek a hiánya is nagy űrt hagyott bennem. A jövőben úgy gondolom, hogy ezen is kell változtatnom és valahogy megpróbálni boldog lenni nélküle is.
tegnapelőtt 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!