Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 30 eves vagyok es nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 eves vagyok es nem tudok tullepni egy szakitason, nem gaz ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Azt gondoltam,hogy ennyi idosen mar mennie kell ennek a dolognak konnyen..

Pedig csak fel evig tartott.

2022. nov. 14. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
50 évesen se lesz könnyebb. Mikor történt a szakítás?
2022. nov. 14. 15:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem találsz mást, addig bántani is fog. Nekem 1,5 éves kapcsolatot rúgott fel az exem, pedig nagy szerelem volt, még karikagyűrüt is vettünk, de csak az összetartozás jeleként, aztán ő úgy gondolta, hogy jobb neki egyedül. Ennek már 1 éve, és még mindig szeretném visszakapni. Persze próbálkozom, de nehéz 47 évesen,viszont mikor sikerült valakit megismerni, akkor arra az időre míg ismerkedünk feledteti is őt.
2022. nov. 14. 15:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Fel eve tortent, lassan tobb ideje mint ameddig tartott 😅 nem akarok en mast, ez most egy jo idore eleg volt.
2022. nov. 14. 15:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy motort! Én most ezzel terelem el a gondolataimat az exről.

Üdv:2

2022. nov. 14. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

#2, #3:

Az a bajotok hogy túlidealizáljátok az exeteket. Azért nem tudtok rajta túllépni. Mert még mindig "belelátjátok" azokat a jó tulajdonságokat amik neki nincsenek, de nektek jó ebbe belekapaszkodni. Mert megszoktátok hogy van mellettetek valaki és most nincs ott senki. De amikor ott volt az se volt jó, mert nem véletlenül lett vége.

Csak egy idealizált ábrándot kergettek, azt nem tudjátok elengedni. Onnan tudom hogy én is ezt csináltam évekig. De! Én nem kerestem mást akit pótlékként használtam volna, hogy elfelejtsem az exet. Ez olyan mint a drogosnak lejönni a drogról. A hormonok játéka az egész. A boldogsághormonok most hiányoznak (oxitocin, endorfin), és ezeket a hormonokat "kötitek" az exetekhez.

Valahogy máshogy kell boldogsághormonokhoz jutni, akkor menni fog a felejtés.... :)

2022. nov. 14. 16:11
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem "valaki" volt mellettem hanem akit szerettem mindenhogy. Nem az a bajom,hogy nincs ott senki, nem azert voltam vele,hogy ne legyek egyedul.

Foghatjuk a hormonokra de akkor ennyi erovel nincs egy kapcsolatnak sem ertelme,ha csak hormonok jateka az egesz.

2022. nov. 14. 16:18
 7/11 anonim ***** válasza:

És mivel töltötted az elmúlt fél évedet?

Próbáltál e bármit tenni annak érdekében, hogy eltereld a gondolataidat, hogy lefoglald magad, hogy a sok sok üres idődet kitöltsd valamivel?

vagy csak vártál minden nap és minden pillanatban a csodára? hogy bárcsak elmúlna már....

2022. nov. 14. 16:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Persze,hogy probaltam. Mindig probalom elfoglalni magam valamivel,vagy a barataimmal lenni. Nyilvan valamennyivel jobb,mint az elejen, de akkor is szerintem tul sok ez az ido.
2022. nov. 14. 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:

igen ez valóban sok...

persze vannak akik szerint 1 év is belefér, de személy szerint azt mondom , hogy sok.

és ez nem a kornak a függvénye.

ismerek 50-60 felettieket is akiknek vagy 20 évig senkijük sem volt, és végre találtak valakit de vége lett és 60 évesen is pont ugyanolyan sz**ar volt...

Tűzz ki magad elé célokat, írj egy listát, mit szeretnél még megvalósítani és elérni, akár az is lehet az első pont, hogy elmész a hegyekbe kirándulni 10-20 km-es túrára...érd el amit tudsz valósítsd meg.

Sajnos mindenben család és barátok sem tudnak segíteni.

Sőt amikor az ember esetleg olyan barátaival vagy családtagjaival van ahol mindegyiknek van valakije, azt nem túl jó látni miközben az ember saját maga boldogtalan.

próbáld elérni a céljaidat, mert így hónapok sőt hosszú éveid eltelhetnek majd, aztán azt veszed észre h 45 éves vagy és még siralmasabb a helyzet..

2022. nov. 14. 16:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha szereted, miért nem próbálod meg vele újra? Fél év sok idő, oka van h nem tudod elengedni. Lehet van még dolgotok egymással
2022. nov. 16. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!