Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb úgy túllépni a szakításon, ha utána rögtön van más?
Ez az adott illető személyiségétől függ.
Van aki felszínesebben kötődik, ezért liánozással ugrik egyik kapcsolatból a másikba, mert neki így jó. De van aki annyira tud kötődni ahhoz akivel szakított, hogy ha beleugrana egy új kapcsolatba, akkor önkéntelenül is az exhez hasonlítgatná az új párját, ami egyik félnek sem jó.
Jobb egy ideig egyedül maradni és letisztázni magadban a saját érzelmeidet (az exeddel és magaddal kapcsolatban), és csak utána ismerkedni másokkal.
Helyzettől függ. Nálam volt olyan, hogy lianoztam és az új kapcsolat csak 1 hónapig tartott. Aztán olyan is, hogy x ideig együtt voltunk, szakítottunk, de nem volt 3. a képben(olyan is volt, hogy volt). Én a legutóbbi szakitasom után 2,5 évig egyedül voltam tudatosan, hogy osszeszedjem magam. 1,5 évig tartott a legutóbbi kapcsolatom, de ott a srac elhanyagolt. Szakítás előtt 1,5 hónappal egy volt kollégám kezdeményezett beszélgetést(nekem ő már akkor is tetszett, de nem volt alkalmas az idő, hogy mi osszejojjunk).
Aztán én is letisztaztam magam míg szemelyes találkozóra került a sor és osszejottunk. Még friss, így nem tudom mi lesz hosszútávon, de már most ég és föld a különbség mint a korábbi kapcsolataimban.
Az attól függ, miért és , hogy van az a más...
Nincs semmilyen kötelező gyászidőszak meg hasonlók, nem kell hónapokat várni arra, hogy jujj ennyi év után ha lesz valakim 2 hónapon belül tuti nem szerettem az előzőt...
Viszont ha azaz új valaki csak külsőleg mozgatja meg és szexuálisan, és az érzésekről is hazudik csak neki és időtöltésnek kell akkor igen....akkor szemétség mert kihasználja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!