Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éves kapcsolatom utáni szakításon képtelen vagyok túllépni, mit tegyek?
Engem vagy az exek vigasztalnak még beszélünk fokozatosan válunk el), vagy más pasik akik szeretnek(nem szexre menő gyökerek).
Egyedul kemény csak lejönni az oxitocinrol. Az lassan tisztul ki és elvonásik vannak.
Nekem ugy baromi nehéz egy szakitás amikor az olyan mintha elvágták volna es másnap mintha meghalt volna kb az ex, mert nokontakt meg ezek vannak(annyi minden után.) de hál ég vagy az exek keresnek vagy mások és könnyebben lehet akkor lejonni ha fokozatos és nem sokkszerű.
De valaki meg a szenvedésre ad. Törles tiltás egyedul bőgni otthon, napokig vörös szemmel dolgozni meg stb, hát egészségükre.
Ő már akkor túllépett rajtam mikor még nem is szakítottunk - a szakító félnél általában már elmúltak az érzések, amikor eljut oda, hgy szakít.
Kiábrándult, stb.
Nálunk is ez volt, mire eldöntöttem, hogy szakítok végre, már csak sajnáltam és szántam őt, de nem voltam belé szerelmes, nem érdekeltek az érzései, csak mielőbb zárjuk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!