Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 3 éves kapcsolatom utáni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éves kapcsolatom utáni szakításon képtelen vagyok túllépni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ő már akkor túllépett rajtam mikor még nem is szakítottunk, nagyon megsebzett ezzel , tönkretett mert szerettem ,ő meg már mások felé érdeklődött. Mikor van másik személy akivel beszélek akkor elvagyok ,viszont mikor épp nincs senki akkor brutálisan magam alá tudok kerülni, egyedül élek a családomtól messze, de az is romokban van, a szüleim vállnak , nem kérhetek tőlük segítséget, a barátaim szintén szerteszét a világban. Szomorú az életem jelenleg. A párom volt az életemben az egyetlen ilyen kis világító pont, ez nagyon szomorú mert fiatal vagyok és ez kellene hogy egy "szép kor legyen". Fél éve mióta szakitottunk csak létezem. Nem helyettesíthetetlen ember már rájöttem , mégis nagyon fáj . Hónapról hónapra jönnek a mélypontok mikor legszivesebben nem is élnék.
júl. 12. 20:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi ha kicsit zavaros amiket írtam.
júl. 12. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Engem vagy az exek vigasztalnak még beszélünk fokozatosan válunk el), vagy más pasik akik szeretnek(nem szexre menő gyökerek).

Egyedul kemény csak lejönni az oxitocinrol. Az lassan tisztul ki és elvonásik vannak.

Nekem ugy baromi nehéz egy szakitás amikor az olyan mintha elvágták volna es másnap mintha meghalt volna kb az ex, mert nokontakt meg ezek vannak(annyi minden után.) de hál ég vagy az exek keresnek vagy mások és könnyebben lehet akkor lejonni ha fokozatos és nem sokkszerű.

De valaki meg a szenvedésre ad. Törles tiltás egyedul bőgni otthon, napokig vörös szemmel dolgozni meg stb, hát egészségükre.

júl. 12. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad és dolgozd fel. Felejtsd el őt.
júl. 13. 01:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Ő már akkor túllépett rajtam mikor még nem is szakítottunk - a szakító félnél általában már elmúltak az érzések, amikor eljut oda, hgy szakít.

Kiábrándult, stb.

Nálunk is ez volt, mire eldöntöttem, hogy szakítok végre, már csak sajnáltam és szántam őt, de nem voltam belé szerelmes, nem érdekeltek az érzései, csak mielőbb zárjuk le.

júl. 15. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!