Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elengedni 8 évet,de hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedni 8 évet,de hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok..

Életem legnehezebb szakaszához értem/értünk.

Kisfiam apukája,a szerelmem,a másik felem elhagyott.

Kapuzáràsi pánik talán,vagy más,nemtudom..

Az utóbbi időben nagyon sokat volt távol,folyamatosan jött -ment,buli,ejszakázás..

Már 2 hete nem beszélünk,ha keres akkor is csak éjszaka bódult állapotban..

Én engedtem,soha nem volt hogy bele szóljak hova akar menni,hisz nem akartam megfojtani őt.

Bíztam benne,bár többször is volt rá alkalom mikor nem kellett volna de megbocsájtottam mindig mindent (tudom..tudom hogy hülye voltam)

Így telt a karácsonyunk. Kettesben a gyermekemmel

Nekem ő az első komoly ember az életemben és most itt hagyott egyedül

Hogyan tovább? Nemtudom

Hogy kell megélni egy szakítást?nemtudom

De azt tudom hogy 2 hete egy pokol az életem,folyamatosan ingerült vagyok, csak sírni tudok és teljesen magam alatt vagyok.

Hívogatom,persze nem kellene.. Úgysem veszi fel és nem érdekli

Nem tudom megállni.

Nemtudom hogyan kell

Mit csináljak? Mivel tudom a magunk helyzetét kicsit könnyebbé tenni?

Hogyan tudom át vészelni ezt az időszakot?

Ha dolgoznék könnyebb lenne . talán

De még sajnos egy hétig szabadság van

Nemtudom mihez kezdjek,nem akarom hogy a gyermekünkre is bármilyen szinten kihasson ez,így is nehéz hogy egész nap keresi az apukáját.

Hogyan tudom ezt feldolgozni?

Előre is köszönöm nektek🥹

dec. 31. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Nyugi. Majd elmúlik.
dec. 31. 15:16
 2/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
Csak az idő az, ami minden sebet begyógyít. tudom, nehéz, de próbálj nem gondolni rá. Ő is ezt teszi.
dec. 31. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom nagyon a történteket, ez igazán szomorú!

Ezt az is megnehezíti, hogy neked ő az első az életedben.

Valamiért ő kifelé tart ebből, valamiért nem működtek köztetek a dolgok... Ennek sok oka lehet! Általában mindkét fél hibás valahol... Ha más abban, hogy túl sokat engedtél neki, túl sokat néztél el neki, mindent megbocsátottál. Ha szolgalelkűként viselkedünk, akkor annyiba is fognak minket nézni:( Semmibe.

Tudom, nagyon kemény... Meg a kisgyerek miatt is.

Én a helyedben elkezdeném a gyakorlatiasság oldaláról nézni a helyzetet. Elsőként az összes cuccától megszabadulnék.

Aztán egy jó ügyvédre van szükséged, aki intézi a dolgokat. Ha házasok vagytok, akkor intézni a papírokat. Intézni a gyerektartást, mert nem lehet csak úgy a gyereket hátrahagyni, akármilyen is volt a kapcsolat. Szóval ezeket szépen kisajtolni az úriemberből.

Plusz egy jó tanács:

Apu nagyon valószínűséggel haza akar majd jönni egy idő után. Ez nagyon sokszor így van, mert máshol/mással sem olyan egyszerű, vagy más is kidobja. De ne hidd el egyetlen szavát sem, ne engedd vissza!

dec. 31. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Xar ügy, nem te vagy az egyetlen aki így járt.
dec. 31. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy most pokolian fáj, de elmúlik!

Kezdjetek új és jobb életet ketten, kezdj el már most tervezgetni, azzal is telik az idő.

Sok erőt és boldogabb új évet nektek.

dec. 31. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:
64%

Bocsi, de nem; nem múlik el.

Majd az idő?! Nem, az idő sem gyógyítja be a sebet, max. megtanulsz élni vele. Szomorú tudom, és sajnálom igazán, hogy ez történt - hatalmas kitartást, és sok erőt kívánok neked, Legyen Szép, Szebb, és Boldogabb az Új Éved!

dec. 31. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!