Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak ha nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem tudom elengedni?

Figyelt kérdés

A volt párom szakított velem és le is tiltott mindenhol csak úgy.

Én nem ártottam neki soha szóval oka igazából nem volt erre. Valószínűleg a kábítószer fuggosege áll a háttérben. Nagyon gyenge az idegrendszere és sokszor félre ért mindent, nagyon ingerlékeny.

Mégis nagyon boldogok voltunk együtt, ezért sem értem mi történhetett.

Másik lány nem lehet a háttérben ebben biztos vagyok. Egyszerűen szinte egyik percről a másikra átváltozott.

Aki volt együtt függő emberrel tudna véleményt mondani? Nálatok is volt hasonló? A párotok fuggosege hatással volt a kapcsolatotokra?

aug. 26. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Ha letiltott akkor hagyd békén. Amúgyis mit akarsz drogostól? Éld az életed nélküle.
aug. 26. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Örülj neki, hogy vége lett. Ilyen alakokkal össze se kéne jönni, nemhogy még sírni utánuk. Bármikor, bármelyik ismerősöm függővel jött össze, mindig rossz vége lett.
aug. 26. 20:19
 3/8 A kérdező kommentje:

De egyébként nagyon sokmindent tett értem, nem tartom rossz embernek.

Elköltözött miattam, csak hogy együtt legyünk, volt hogy hónapokig le is állt mindennél, mindig meglepetés randikra vitt.

Szóval fuggohoz képest még mindig a legnormálisabb tapasztalataim alapján.

aug. 26. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Függő=kiszámíthatatlan. Mit szeretnél? Biztonságot, stabilitást nyújtó kapcsolatot, vagy egy olyat ahol soha nem tudhatod mikor jön belőle elő egy olyan énje ami távol áll a normálistól? A pszichopaták is sokszor nagyon szépen el tudják játszani a hős lovagot mielőtt... nem is írom le mit tennének veled. :)

aug. 26. 20:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele hogy nem lennék boldog vele hosszú távon pont a kiszámíthatatlansága miatt. Ezért is kérdeztem mit tegyek hogy el tudjam engedni.
aug. 26. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Igazán semmit. Tiltsd le te is mindenhonnan, aztán majd idővel elfelejted és minden megy tovább.
aug. 26. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Neked mit kéne tenni?

Ő sumán dob ha akar elővesz ha akar es ennyi.

Tesz ő.

aug. 26. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:
*simán
aug. 26. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!