Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom elengedni azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apanacsi kérdése:

Nem tudom elengedni azt lányt, aki eddigi életemben az első és egyetlen volt eddig. Mit csináljak, hogy végre ne gondoljak a lányra? Több mint 3 éve már, hogy szakított velem, de én még mindig ujrakezdeném vele.

Figyelt kérdés
2018. nov. 13. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Miert lett vége?
2018. nov. 13. 22:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát mit kéne tenned?élvezned a magányt megismerned önmagad és célokat kitűzni magad elé.Lazulj és élvezd az életed.Nekem is évekbe telt h elfelejtsem az utolsó barátnőm...sajna elég szemét modon ért véget a kapcsolatunk.(4)év volt.De hát ez van...az első 2év baromi szar volt..szóval most a 3dik évben ha magamból indulok ki fix h nem állsz készen egy uj kapcsolatra.Viszont kapcsolat meg sex nélkül és élhetsz baromi jó élett.Ez most nem valami apáca szöveg bár úgy hangzik ...De igaz.Állati sok mindent megtehetsz mert marad egy valag zsetonod,van időd amit ugy osztasz be ahogy akarsz,és nem kell alkalmazkodnod senkihez.Bármibe bele foghatsz rajtad múlik mit kezdesz ezzel...előnyt kovácsolsz belőle vagy hátrányként kezeled és elpcsox xévet az életedből.

Szóval ne rimánkodj hanem szrj az exre és élvezd az életet tedd ami az eszedbe jut

2018. nov. 14. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!