Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 év után megcsalt a vőlegényem, aki az első szerelmem volt, hogyan éljem ezt túl?
Sajnos hülye voltam és szerelmes, egyszer már majdnem megcsalt, de könyörgött értem és hogy hibázott, soha többet, blabla... Most pedig lebukott, hogy összejárt egy csajjal, neki azt mondta hogy szerelmes belé, nekem azt hogy engem szeret, velem akar családot alapítani, de mélyponton voltunk... sőt, még én voltam a hibás, mert ő több szexet akart volna (de soha nem ült le velem beszélni a bajairól).
Totálisan a padlón vagyok... ő volt az első szerelmem... hogyan lehet ezt túlélni?
Úgy, hogy elhagyod, magadra koncentrálsz és idővel majd lesz más, aki nem fog megcsalni, feltéve ha valóban figyelsz rá!
Végigcsináltam én is, akkor azt hittem, belehalok, most már tudom, nagyon jó döntés volt.
Már most is túlélted.
A hosszú üres időket kell eltöltened. Ő volt az első igen.
De az utolsó akivel leéled az életed, az még hátravan. Gondolj bele, őt még meg kell találnod, inkább ezzel töltsd a fölös időd, hogy rálelj.
"mélyponton voltunk... sőt, még én voltam a hibás, mert ő több szexet akart volna"
Nem hogy szemét, mert így hátrált ki a nehézségek elől, de még aljas is, hogy az egészet a te nyakadba varrja, ergo neked legyen bűntudatod, hogy ő megcsalt téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!