Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kell elengedni, lezarni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elengedni, lezarni?

Figyelt kérdés

Lassan 2 honapja szakitott velem a parom. Minden nap gondolok ra, vele kelek-vele fekszem. Es egesz nap Ö van a fejemben. 4evig voltunk együtt. Szerelmes voltam rettenetesen, akartam ezt a kapcsolatot, hogy müködjön, hogy legyenek közös celjaink, terveink.

Mindketten a 30as eveink elejen jarunk.

Sajnos Ö elöszeretettel chatelt mas Nökkel is, egyszerre több hölgyet is szivecskezett a közössegi oldalakon. Szerintem volt megcsalas is, de mindezek ellene is, mikor együtt voltunk, olyan jol ereztük magunkat. Boldog voltam mellette. Figyelt ram. (tudom..tudom.. en vagyok a hülye de a szivem ragszkodott hozza, hiaba az eszem tudta,hogy ez nem normalis amit csinal)

Mindezek ellenere, megis Ö szakitott velem, es dobott ki, azzal az indokkal,hogy szerinte 4 ev alatt nem fejlödött a kapcsolatunk. Azt mondta masnak ennyi idö alatt 2 gyereke van, mi meg egy helyben topogunk.

Sokat sirok, magamba vagyok fordulva. Lefogytam. Semmi es senki nem erdekel, csak aludni akarok napokon keresztül. Jarok pszichologushoz is.

A barataim is azt mondjak "engedd el" / "idövel jobb lesz" - de megis,hogy kell elengedni, azt akit mindennel jobban szeretsz?

Ismerkedest a hatam közepere se kivanom. Hogy en megegyszer valakiben megbizzak, kitarjam a szivem.lelkem neki, utana meg csalodjak. Nem.

Sport nem erdekel. Neha elmegyek setalni,vagy biciklizni de akkor is ra gondolok.

Nagyon ragaszkodo ember vagyok, nagyon lelkis.

aug. 20. 09:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Találj ki olyan dolgokat amik elvonják a figyelmed, kösd le magad munkával, sporttal, járj el bulizni, kis alkohol nem árt meg. Itt a nyár még egy utazás is belefér egy szép helyre, akár barátnőkkel ha vannak. És igenis jó dolog az ismerkedés még nem kell belemenned egy új kapcsolatba, de elvonja a figyelmed ha találsz mondjuk valakit akivel legalább online csetelhetsz.
aug. 20. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Jackson Mackenzie: Kézikönyv mérgező emberekhez.

Nekem sokat segített a feldolgozásban. Amit leírtál, az alapján az a benyomásom, hogy neked is segíthet.

aug. 20. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:
tudatosítani kell magadban, hogyha nem kellesz valakinek, akkor nem foglalkozol vele. Ha ez sikerül, nem lesz vele többet bajod. Kell hozzá önismeret és önbizalom. Ha eddig eljutsz, akkor nem lesz többet mérgező kapcsolatod sem.
aug. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!