Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elengedni, lezarni?
Lassan 2 honapja szakitott velem a parom. Minden nap gondolok ra, vele kelek-vele fekszem. Es egesz nap Ö van a fejemben. 4evig voltunk együtt. Szerelmes voltam rettenetesen, akartam ezt a kapcsolatot, hogy müködjön, hogy legyenek közös celjaink, terveink.
Mindketten a 30as eveink elejen jarunk.
Sajnos Ö elöszeretettel chatelt mas Nökkel is, egyszerre több hölgyet is szivecskezett a közössegi oldalakon. Szerintem volt megcsalas is, de mindezek ellene is, mikor együtt voltunk, olyan jol ereztük magunkat. Boldog voltam mellette. Figyelt ram. (tudom..tudom.. en vagyok a hülye de a szivem ragszkodott hozza, hiaba az eszem tudta,hogy ez nem normalis amit csinal)
Mindezek ellenere, megis Ö szakitott velem, es dobott ki, azzal az indokkal,hogy szerinte 4 ev alatt nem fejlödött a kapcsolatunk. Azt mondta masnak ennyi idö alatt 2 gyereke van, mi meg egy helyben topogunk.
Sokat sirok, magamba vagyok fordulva. Lefogytam. Semmi es senki nem erdekel, csak aludni akarok napokon keresztül. Jarok pszichologushoz is.
A barataim is azt mondjak "engedd el" / "idövel jobb lesz" - de megis,hogy kell elengedni, azt akit mindennel jobban szeretsz?
Ismerkedest a hatam közepere se kivanom. Hogy en megegyszer valakiben megbizzak, kitarjam a szivem.lelkem neki, utana meg csalodjak. Nem.
Sport nem erdekel. Neha elmegyek setalni,vagy biciklizni de akkor is ra gondolok.
Nagyon ragaszkodo ember vagyok, nagyon lelkis.
Jackson Mackenzie: Kézikönyv mérgező emberekhez.
Nekem sokat segített a feldolgozásban. Amit leírtál, az alapján az a benyomásom, hogy neked is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!