Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítana veled a barátnőd elengednéd a dolgot vagy nem hagynád elmenni és küzdenél érte?
Küzdeni?
Hagynám elmenni, egy döntést hozott, neki megvolt rá az oka. Nem marasztalok senkit ha nem akar magától maradni.
Az olyan lenne mintha kétségbeesnék, és félnék h örökre egyedül maradok, az már kihasználása lenne a másiknak.
Egy kapcsolathoz két ember kell. Ha ő nem akarja már, akkor felesleges is erőltetni.
Küzdeni addig kell, amíg együtt vagyunk.
küzdöttem hiba volt, több pasit ki golyóztam az utolsónál már hagytam nem szóltam semmit tudtam milyen irányba mennek a dolgok, vége is lett.
nem szabad küzdeni senkiért, van aki ezt tudja magától és vannak a hozzám hasonló bolondok akik meg küzdenek. most már én se küzdők senkiért.
Ha elmondaná, hogy nem szeret, másra vágyik, szakítani szeretne elengedném.
Ha csak ki ki kacsintana esetleg megcsalna, de közbe mellettem lenne, megoldást keresnék, és küzdenék érte, a problémát meg probálnám megoldani
Ha őszinte, megindokolja miért akar szakítani és jogosnak tartom, akkor elengedem békességben, barátságban. Ha nem mond egy szót se csak közli hogy szakít, akkor én is azzal a lendülettel rúgom ki a fenébe.
Ha olyan dolog miatt akar szakítani ami menthető, akkor megpróbálom rábeszélni, hogy változtassunk és még egy próbát megér.
Nem hagynád elmenni? Bocs, ezt mégis hogy gondoltad? Hogy "küzdesz érte" címén még zaklatod pár héten át, meg leveleket írogatsz, stb.
Mert az én esetemben a legvégén a rendőrségen landolt a nagyon hősszerelmes exem, akinek az a szó, hogy NEM, semmit sem mondott.
Szakítottam vele, erre írogatott, hívogatott, beszéljük meg - mit?! Nem szeretlek, nincs mit megbeszélni -, rózsát küldött, eljött a m.helyemre...
Aztán egy hónap után besokalltam és szépen elmondtam a rendőröknek, hogy ezvan.
Külföldön élünk, két nap múlva behívták - érdekes, utána rögtön leszállt rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!