Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért fáj mégis elengednem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj mégis elengednem, ha tudom hogy nem működik?

Figyelt kérdés
Nem értem... Tudom, hogy nem vagyok boldog és soha nem is lennék az vele, maximum ideig óráig.. Mégis annyira nehéz a szakítás. Nem beszélünk lassan 1 hete de mindennap várom hogy írjon... Pedig ráadásul egy utálatos ember, tele gyűlölettel... Mégis szeretem. Pedig lerázott, párszor megalázkodtam neki, elutasitott. De viszont mikor együtt vagyunk érzem hogy szeret. Iszonyat jó pasi, rettegek hogy máris csajozik... Vagy hogy mással lesz nemsokára együtt. Én meg itt gyötrődöm... Mit tegyek,???
2020. jún. 2. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ó szóval a magánytól félsz, rá meg féltékeny vagy
2020. jún. 2. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szedd össze magad es ne engedd hogy megallazanak
2020. jún. 2. 23:09
 3/4 Savlekotő ***** válasza:
100%

Mondjuk tedd Magad rendbe és akkor nem a bxnkó megalázó pasit fogod ki aki lábát törli beléd és az is hiányzik tőle.. Ha magad rendbe tetted értékeled magad hogy tiszteljenek mint nő akkor már jó úton jársz hogy méltó férfit találsz..

70F

2020. jún. 3. 00:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Talán majd egyszer agyilag felnōsz s érettebb gondolkodással már nem az ilyen bunkókat tartod majd “iszonyat jó pasinak”.

Ezzel az èrtékrenddel meg is érdemled, hogy szenvedj.

Ha csak azért buksz rá, mert jól néz ki, s emiatt minden szarságot elviselsz, akkor nemigen van fogalmad arról, hogy milyen is lehet egy igazi szerelmi kapcsolat, mert ez nem az, csupán felszínes rajongás.

2020. jún. 3. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!