Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán így sikerül elengednem?
Nemrég véget ért az első kapcsolatom. Az mindegy miért, a lényeg hogy úgy gondolom nem én voltam a hibás. Persze nem mondom hogy tökéletes voltam de én sokkal jobban oda tettem magamat. De ez volt a baj, túlságosan szerettem,meg csak rá figyeltem. Hát hiba volt mer dzart se ért az egész. Nem azt mondom hogy a következő kapcsolatomba majd tojok a másikra, de többet biztos nem akarnék ilyen szinten szerelmes lenni.
Max amikor már felmutatott valamit, mer hát ő "férfi" létére semmit se tudott felmutatni.
És a terveim a következők, hogy ne legyek depressziós :
Elkezdenék aktívan németet tanulni. Valamennyire már megy, az alapok.
Aztan ha már nagyon megy akkor kimennék szobalanynak, egyedül. Nemtudom ki mernék e egydul menni de ki szeretnék. Nem változást szeretnék az életembe.
De ha itthon találnék a nemettel valami jobb munkát akkor az. A cél a tanulás, elkell majd terelnem a gondolataim. Mivel ilyenkor szoktak írni a hobbit, barátokat.
Mivel engem se a hobbi se az emberek nem érdekelnek már (megvan rá az okom ) ezért gondoltam arra hogy inkább karrierista leszek, meg újra elkezdek sportolni valamit.
Persze úgy látszik lehet mintha nem is érdekelne ez az egész szakítás dolog, de inkább az a helyzet hogy nem szeretnék panaszkodni. Csak tultenni magamat ezen az egészen!
És akkora változást akarok az életembe hogy időm se legyen sirankozni, erős akarok lenni!!
Bocs elirtam
Tehát "Nagy változást szeretnék"
Első kapcsolat? Sokáig voltatok együtt?
Nem baj, ha egy kicsit siránkozol. Van olyan helyzet amikor nem kell erősnek lenni. A hülye motivációstrénerek szövege, hogy mosolyogj akkor is ha meghalt körülötted mindenki és örülj, hogy te legalább még élsz.
Csak maradj a normális kereteken belül. Néhány hónapot hagyj magadnak "megnyugodni". Utána újult erővel előtted az élet. Persze már ma tanulhatsz, sportolhatsz csak ne görcsösen.
Igen első, 5 évig.
Igazad van, nagyon fáj stb.. De ha elkezdek depizni az nálam eltart lehet évekig is.
Ja, jól gondolod.
Foglald le magad. Szabad vagy nem kell senkihez igazodnod, tégy olyat amivel eltelnek az óráid, az üres napjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!