Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszabbul esik és inkább önbizalmatokat rombolja, ha sokkal rosszabb pasival jön össze az exetek vagy inkább növeli az önbizalmadat és könnyebb elengedni is?
Figyelt kérdés
Táppénz csúnya, sokkal kövérebb, sokkal csóróbb is nálom esetleg fogatlan is..szept. 12. 21:19
1/4 anonim válasza:
Az önbizalmam nem rombolja, inkább idegesít, meg úgy érzem, szégye be hozott.
Írtam erről itt az oldalon, de azzal vádoltak meg, hogy irigykedem.
De nem.
Tényleg zavaró volt, hogy megcsalt, és lecserélt egy csúnya maskarára. Még ha legalább olyan jó pasival csalt volna meg mint amilyen Cristiano Ronaldo, az érthető lenne, de ez irtó ciki.
2/4 anonim válasza:
Teljesen semleges. Ha érzelmileg már túl vagy valakin akkor nem érdekel, hogy jobb/rosszabb pasival, nővel jön össze. Az ő dolga, az ő élete.
3/4 anonim válasza:
Konkrétan ezzel nem foglalkoznék. 7 éve léptem ki egy rettenesen bántalmazó (fizikai+lelki) kapcsolatból és tudod mi rohadtul nagy elégtétel? Az, hogy egyedül van és nincsen senkije sem. Anno ő mesélte be nekem, hogyha elhagyom, akkor egyedül fogok meghalni 10 macskàval egy garzonban. Ironikus, hogy én azóta férjhez mentem, szültem egy gyereket, ő pedig egyedül rohad meg. Ha rosszabb küllemű csajjal jönne össze sem érdekelne amúgy, de remélem, hogy egy jó darabig egyedül is fog maradni.
4/4 anonim válasza:
Igazi felszines prosztóság nem észrevenni, hogy az új "kevésbé jópasi" esetleg más dologban ezerszer jobb, mint az elődje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!