Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok, nők, nektek mi esne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nektek mi esne rosszabbul?

Figyelt kérdés
Ha a volt pasitok új nője:

2023. szept. 21. 14:36
A kérdező szavazást indított:
1. jobb nő, mint te
2. rosszabb nő, mint te
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Miért kéne, hogy bármelyik rosszul essen?
2023. szept. 21. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Amúgy engem sem érdekel, nem nekem kell, hogy tetszen az ex csaja.

Nyilván okkal választja az adott illetőt, de most abból kiindulva, hogy nekem is mennyire más külsejű férfiak voltak az exeim...mindegyik más dolog fogott meg, szóval tegyük fel, hogy szubjektíven rondának találod az exed csaját, ő meg a világ leggyönyörűbb nőjének gondolja őt.

Szerintem eleve hülyeség az ex nőihez hasonlíthatni magunkat.

2023. szept. 21. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem érdekel, hogy kivel van, mit csinál.
2023. szept. 21. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Egyik sem, az ex okkal ex.
2023. szept. 21. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

A jobbra kattintottam, aztán eszembe jutott, hogy exem végig egy kib.aszott ronda, önmagát vagdosó lányba volt szerelmes helyettem, majd össze is jöttek. Én meg nem tudtam ezt hova tenni, hogy hogy lehet jobb nálam ez a csaj :D

De mégis inkább az zavar jobban, amikor jobban néz ki, engem mindig zavar, ha valaki mérföldekkel jobban néz ki nálam.

2023. szept. 21. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel, kivel van együtt.

Semmi közünk egymáshoz.

2023. szept. 21. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!