Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiúk toleránsabbak sokszor (nem mindig, de elég sok esetben) a kevésbé előnyös külsejű lányokkal, mint a lányok a rosszabbul kinéző fiúkkal szemben?
aki nem buta szutyok velem,azzal én is más vagyok.
aki szépnek hiszi magát,az meg egy merő körülmény.
lotyónak jók,de csak annyi,h részegen lefekszem vele,megalázom-ami tetszik nekik,mert utána is hívnak,de barátnőnek nem kellene egyik sem.
jól kinéző férfi
Vajon eljön valaha az a nap, amikor az emberek felfogják, hogy a szépség relatív? Lehet hogy akivel szerinted toleráns az illető, az neki a világon a legszebb nő!
Egyébként nőként igenis nagyok az igényeim, és nem fogok lejjebb adni belőle senki kedvéért! Ahogy azt sem szeretném, ha egy olyan pasi, akinek nem én vagyok a legszebb, azért lenne mégis velem, mert "jobbat úgysem kaphat".
Igaz nem is vagyok tizenéves.
Nem értem miért jó úgy együtt lenni valakivel, hogy azt gondolod róla, hogy hát drágám jó veled dumálni, de ritka ronda vagy. Azért szeretlek. Pfff!
A szépség relatív??
na ne viccelj,az az elsődleges szempont fiúnál és lánynál egyaránt.
Ha kimondatlanul is,és ha azt gondolod magadról hogy " nekem nem a külső számít " a tudatalattidnak akkor is a külső számít!
És ez ellen senki nem tud változtatni,mindíg is a külcsín lesz az elsődleges.
minden más csak a kinézet után jön.ezt el kell fogadni
sajnos vagy nem sajnos,döntse el mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!