Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, minél rosszabbu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, minél rosszabbul bánsz egy lánnyal, az annál jobban fog szeretni? Értem ezalatt, köcsögösködést stb. Igaz, ha kedves vagy, akkor végül megcsalnak, mert nem talál férfiasnak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
biztos hogy nem!
2010. júl. 22. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
A férfiasság nem a köcsögösködésben nyilvánul meg!
2010. júl. 22. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
ha szerinted ez így van, akkor elég rosszul gondolod. nem attól leszel pasi, h durva vagy...-.-
2010. júl. 22. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem, hogy a barátom tud irányítani. De ezt nem azzal teszi, hogy flegmázik, bunkózik velem. És alig 1 centivel magasabb nálam, mégis kiáll mellettem, ha belém kötnek. Ellentétben a nagyon papucs, 100 kilós, kigyúrt ex-pasimmal. Nem attól férfias valaki, mert köcsög. És aki férfias, az is tud kedves lenni. 20L
2010. júl. 22. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Attol, hogy kocsog vagy, meg nem leszel ferfias. Attol se leszel ferfias, ha nem borotvalkozol. Bar a kerdesedbol ugy tunik, neked meg nem is kell borotvalkoznod. Ferfias attol leszel, hogy ugy viselkedsz, mint egy ferfi. Nem vagy papucs, van eszed, viszont a baratnoddel kedves vagy, stb.

19/F

2010. júl. 22. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ.
2010. júl. 22. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Háát nekem van ilyen barátnőm nem is kevés...akik egyébként okos,szép,normális lányok.(nak tünnek)

Pl:egyik barátnőmnek volt egy imádnivaló barátja,aki mindennél jobban szerette,folyton kényeztette,mindent elnézett neki,leste a csaj kivánságait...megtett neki mindent amit kért...vitte ide-oda stb... a lánynak álomsorsa volt.Aztán megunta ...merthogy túl papucs a pasi,túl rendes,nincs benne kihivás ezért dobta a srácot...van új barátja az meg bunkó vele és összevissza veri,meg bántja...a csaj mégis imádja,és ez csak az egyik példa...

2010. júl. 22. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!