Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vészeltétek át amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovelyne kérdése:

Hogyan vészeltétek át amikor megtudtátok, h megcsalnak titeket?

Figyelt kérdés
A történet a következő.22 éves lány vagyok a volt párom 26 5 és fél évesek lettünk volna nemsokára.Vidékről jöttünk fel szerencsét próbálni Budapestre kb 2 hónapja, h itt majd jobb lesz az életünk.Az elején nem volt semmi jól érzetük magunkat együtt ő is talált munkát, én is találtam albérletet.Bevallom őszintén a munkát nem nagyon kerestem mert élveztem a semmit tevést, h nem rég jöttem ki a suliból.Emiatt később rengeteg vita volt közöttünk, h miért nem megyek már és kezdek magammal valamit!Teljesen igaza volt, mert nem érdekelt a téma.Más hibám nem volt mert mindent megcsináltam ezen kívül ami a kötelességem pl:mosás főzés takarítás!És szerettem őt.Pár hét múlva egyre ritkábbak lettek az együttlétek, és sokszor késő este jött haza.Akkor még nem gyanakodtam azt mondta bent tartják őket mert rengeteg a munka.Aztán egyik nap amikor ültem a gép előtt támadt egy nagyon furcsa megérzésem, h megnézzem az emailjeit.Akkor ott egy világ dőlt össze bennem!Borzalmasan éreztem magam!Egy csomó lánynak írta, h szexkapcsolatot akar és még rajtuk kívül két lánnyal találkozgatott párhuzamosan,akik persze nem tudtak egymásról.Felvettem a lányokkal a kapcsolatot és közöltem, h jó lenne ha eltakarodnának volt amelyik megértette elsőre de volt akit nem érdekelt, h vagyok.Amikor a volt páromnak elmeséltem tagadott mindent, h ő nem feküdt le egyikkel sem, csak ott aludt!De a lányoktól megtudtam amit sejteni lehetett...Most az a felállás van, h nem tud választani köztem és az egyik lány között akit egy hete kb h megismert!Azt mondja vele teljesen egy hullámhosszon vannak.De nem olyan szép mint én!(A lány szó szerint egy bányarém de mind1)Ő is elmondta, h nem a külseje fogta meg a lányban őt már nem érdekli ez a része!Nekem még is nagyon fáj, h egy ilyen csúnya lányra cserélt le!:/A hét úgy telt el, h egyik nap későn jött másik nap haza sem jött, én meg itthon voltam egyedül az albérletbe ÉS vártam.Felkerestem egyik nap bosszúból az egyik pesti ismerősömet és nála töltöttem az éjszakát, ami jó lett volna nagyon, de folyamatosan rajtunk kattogott az agyam nem tudtam magamat elengedni...Én még mindig szeretem nem tudok mit tenni. A körülöttem lévők azt mondják nem vagyok normális és miért nem hagyom ott, úgy ugrálok neki ahogy ő fütyül mert nincs más választásom és most kihasználja a helyzeti fölényét h egyenlőre tőle függök.Még együtt lakunk, egy egyszobás lakásba és egy ágyon is kell aludjunk...tegnap este annyira gyenge voltam, h engedtem, h lefeküdjünk egymással kétszer is.Aztán reggel közölte, h ez nem fer a másik lánnyal szemben... Maga seM tudja mit akar, engem pedig kihasznál.Sajnos haza nem mehetek mert nincs hova a családom egy csődtömeg, barátokra nem számíthatok.Vele kell lakjak amíg össze nem szedem magam munkát nem találok, h utána eltudjak költözni.De én ezt nem akarom mert szeretem.Ő is mondta,h szeret de szünet kell ,h átgondolja mit is akar...Az 5 évünk alatt soha nem csalt meg ezt bizton állíthatom!Nagyon szerettük egymást!De ahogy ide felkerültünk minden megváltozott...Azt mondta segít majd nekem addig amíg itt lakok és nem kezdek melózni.De én nem erre vágyom hanem arra ,hogy végre megbeszéljük a dolgokat nyugodt körülmények között!Tudom ,h változtatnom kell és meg is teszem nem csak ő miatta hanem magam miatt is!Csak adna rá esélyt, h ezt bebizonyítsam...Nem tudom mi lesz velem ha ez tovább így fog folytatódni már majd le esik rólam a nadrág alig eszem egész nap sírok úgy nézek ki mint egy élő halott...teljesen kiidegeltem magam miatta!
2011. szept. 17. 20:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Menny íronak!

és se hogy nem csaltak még meg !!

2011. szept. 17. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Ne menjen írónak mert nem tudja tagolni a szöveget és nem is túl izgi :S

Amúgy sztem te is nagyon jól tudod, hogy mit kell tenned... hagyd...

2011. szept. 17. 21:03
 3/11 körömlakk ***** válasza:
100%
Ne alázkodj meg előtte!Mond meg neki szépen hogy nem kell választania,mert téged már nem érdekel!!!!!!!!Ha ellököd magadtól sokkal hamarabb rájön hogy kellesz neki minthogy ö szivasson itt össze vissza!egyébkéntmeg hiába beszélnétek meg a dolgokat!késöbb megint megcsalna!hisz gondolom nem azért csalt meg mert nem dolgozol hanem érzelmi alapok miatt!
2011. szept. 17. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

En elvaltam. Mert az volt nalunk az egyeseg, hogy lehet szex massal, de elotte beszeljuk meg.

Nem volt kepes betartani, es meg valami gombat is hazahozott. szoval leves.

2011. szept. 17. 21:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem az írásomat kéne fikázni késő este, hanem normális választ adni! Ez most a legkisebb bajom , h tagolom-e a szöveget vagy sem!Jézusom milyen emberek vannak itt!
2011. szept. 17. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Kedvesem! Ne hagyd magad még ennél is jobban megalázni...elhiszem,hogy szereted...de meg sem próbálja rendbe hozni ezt a kapcsolatot,őszinte sem volt veled..még hogy a másik lánnyal szemben nem fair...és veled mi lesz????...ennek így semmi értelme!!!!

Szedd össze magad,keress magadnak munkát,addig sem leszel egyedül ott abban a lakásban...barátaid csak vannak,akik tudnak neked segíteni,hogy ne ezzel a pasival legyél együtt összezárva...

A helyedben inkább elmennék bulizgatni,ha van rá mód...hátha féltékeny lesz...legyen már neki is egy kicsit fájdalmas...

2011. szept. 17. 21:10
 7/11 A kérdező kommentje:
A hétből 4 napot folyamatosan mentem a lányokkal mert feljöttek meglátogatni, de nem segített sajnos...Egy ideig jól érzetem magam velük. Borozgattam ,flörtölgettem ezzel azzal,de utána ahogy kezdtem józanodni, alig bírtam ki sírás nélkül, és csak ő járt az agyamba!Annyi szép közös emlékünk van 5 év rengeteg idő, főleg ilyen fiatalon.Nagyon hiányzik, és nem tudom elfogadni, h már nem kellek neki!:/
2011. szept. 17. 21:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem akartam belegázolni a lelkivilágodba :))))

Amúgy elhiszem, tényleg nehéz 5 év múlva csak úgy elfelejteni valakit, de ha folytatnátok, csak tolnád ezt az időt... még mindig jobb 5 év, mint 10...15...20...

2011. szept. 17. 21:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy nagyon nehéz,de rengeteg férfi van,akivel komolyabb kapcsolatod lehet,mint vele...

Jobb lett volna,ha akkor derülnek ki ezek a dolgok,amikor házasok vagytok és gyerekeitek vannak?Sokkal jobb,hogy most derült ki...és így dobott az élet eléd egy választást...

Vagy vele maradsz és szenvedni fogsz,meg fogsz keseredni! Vagy: elhagyod és adsz magadnak egy esélyt,hogy kiéld magad és boldog lehess egy másik férfival!!!

2011. szept. 17. 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, sok pasas szereti a magamutogató, ocsmány, dagadt, idegesítő nőket, ezen ne csodálkozz! olyat keress, aki miattad van veled!!!
2012. ápr. 27. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!