Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy vészeltétek át az ilyen esetet?
Viszonzatlan szerelem a problémám.. Van egy lány 2 éve csapom neki a szelet, de semmi változás. Ő nagyon jó barátnak tekint , mindent velem beszél meg, de én jóval többet érzek iránta mind barátság. Teljesen magamba vagyok fordulva a nap 24 órájából 24-et ő jár a fejembe..Nem hiszem , hogy rajta kívül tudnék mást így szeretni, hiszen az elmúlt két évben sok lányt láttam de egyik sem mozgatta meg így a fantáziám mint ő. Nagyon jó barát is egyben, de kiváló barátnő válhatna belőle:)
Ha jártatok már hasonló helyzetben, hogyan vészeltétek át ezt a fájdalmas érzést? Tapasztalatokat, ötleteket várom, és értelmes válaszokat, köszönöm!
Mennyi idősek vagytok?
Azóta volt már pasija? Most ugye egyedülálló?
Szerintem valld be neki, amit érzel, ha eddig még nem tetted volna.
Ha tényleg csak barátok vagytok(de szurkolok, hogy ne így legyen), akkor pedig vagy barátkozz vele továbbra is, ha még a szenvedést is elviseled csak azért, hogy tarthasd vele a kapcsolatot, vagy pedig többé ne beszélj vele. :x
17 évesek vagyunk.
Megmondtam már neki, hogy mit akarok de sosem válaszolt rá.
csak húz egyet a vállán, vagy jön a jól megszokott szöveg, hogy majd később megbeszéljük aztán sosincs később. Igen jelenleg neki sincs barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!