Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám feldolgozni/elfe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám feldolgozni/elfelejteni ezt az esetet? Segítsetek!

Figyelt kérdés

Van most egy barátom, múlt éven is jártunk már egyszer. Van egy csaj, akit teljes szívemből gyűlölök,mert egy k****a!!! Amikor múltéven szakitottunk a sráccal pár hónap múlva elkezdett járni a csajjal. Lefeküdtek.... Én ekkor még szűz voltam. 8 hónap múlva megint összehozott minket a sors a sráccal.. Nagyon sokat gondolkoztam rajta,hogy visszaengedjem vagy nem, avagy szenvedjek a szerelemtől,vagy a tudattól h megdugta azt a r*******t... az utóbbit választottam... nagyon rossz, sokat gondolok arra,hogy miért tette ezt... de ő se tudja a választ.Mindig azzal jön,hogy nem szerette, csak úgy összejött vele mert rámászott stb...

Lefeküdtünk... azt mondta sokkal jobb volt. nekem ő volt az első. lehet h hazudik, lehet h nem. De tiszta szívemből kívánnám h bárki mással feküdt volna le, csak nem azzal a csajjal... Ez örökre fájni fog nekem. Egyszerűen nincs napom amikor ne gondoljak erre... magam előtt látom ahogy vetkőznek és összebújnak, élvezik egymás jelenlétét... Gyötrelem. Szeretem őt nagyon, de nemtudom feldolgozni... Gondolkoztam h elmegyek pszichológushoz, de én csak akkor leszek nyugodt, ha a 2szememmel látom ahogy szenved a csaj...

Segítsetek! Mit kéne tennem h elfelejtsem, hogy kimossam az agyamból mintha misem történt volna!!!!

Aki nemtud egy jó szót szólni és csak BEszólni akar, az inkább ne írjon! Köszi!

2009. ápr. 26. 22:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Megtudhatjuk, miért tartod ribinek a csajt?
2009. ápr. 26. 22:50
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
azzal zárni az első együttlétet hogy azt mondja jobb voltál...lehet nem ezzel a sráccal kéne járnod.
2009. ápr. 26. 22:53
 3/16 A kérdező kommentje:
a fél suli végigment rajta. / embert ruhájáról nem ítélek, de kivan mindig a fél segge... / kényes is, beképzelt is.
2009. ápr. 26. 22:54
 4/16 Thurston ***** válasza:
86%
Nem mondta, hogy ezzel zárta az együttlétet.
2009. ápr. 26. 22:54
 5/16 A kérdező kommentje:
nem ezzel zárta. én kérdeztem meg tőle!
2009. ápr. 26. 22:55
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Egyszerűen ne foglalkozz vele, ő se foglalkozik veled ( a lány) te se foglalkozz vele. Miért ne feküdt volna le vele? Volt egy alkalom kihasználta ennyi, nem voltatok akkor már együtt úgyhogy tulajdonképpen semmi közöd hozzá közben mit csinált...
2009. ápr. 26. 22:57
 7/16 A kérdező kommentje:
de azt mondta h akkor is engem szeretett... h őt nem is szerette... akkor miért tette? ( megjegyzem ő hagyott el tavaly.)
2009. ápr. 26. 22:58
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
Ha szereted a fiút és vele akarsz lenni akkor meg kell próbálnod túltenni magad rajta, mert ha nem akkor sosem leszel boldog mellette, mert ez az egész életed végéig gyötörni fog ahányszor a sráccal találkozol!
2009. ápr. 26. 23:00
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
és megnyugtatott hogy jobb voltál mint a suli k.rvája?
2009. ápr. 26. 23:01
 10/16 A kérdező kommentje:
tudom. épp ezt szeretném. túl tenni magamat rajta.. már 4 hónapja, mindhiába... Segítsetek!
2009. ápr. 26. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!