Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám feldolgozni/elfelejteni ezt az esetet? Segítsetek!
Van most egy barátom, múlt éven is jártunk már egyszer. Van egy csaj, akit teljes szívemből gyűlölök,mert egy k****a!!! Amikor múltéven szakitottunk a sráccal pár hónap múlva elkezdett járni a csajjal. Lefeküdtek.... Én ekkor még szűz voltam. 8 hónap múlva megint összehozott minket a sors a sráccal.. Nagyon sokat gondolkoztam rajta,hogy visszaengedjem vagy nem, avagy szenvedjek a szerelemtől,vagy a tudattól h megdugta azt a r*******t... az utóbbit választottam... nagyon rossz, sokat gondolok arra,hogy miért tette ezt... de ő se tudja a választ.Mindig azzal jön,hogy nem szerette, csak úgy összejött vele mert rámászott stb...
Lefeküdtünk... azt mondta sokkal jobb volt. nekem ő volt az első. lehet h hazudik, lehet h nem. De tiszta szívemből kívánnám h bárki mással feküdt volna le, csak nem azzal a csajjal... Ez örökre fájni fog nekem. Egyszerűen nincs napom amikor ne gondoljak erre... magam előtt látom ahogy vetkőznek és összebújnak, élvezik egymás jelenlétét... Gyötrelem. Szeretem őt nagyon, de nemtudom feldolgozni... Gondolkoztam h elmegyek pszichológushoz, de én csak akkor leszek nyugodt, ha a 2szememmel látom ahogy szenved a csaj...
Segítsetek! Mit kéne tennem h elfelejtsem, hogy kimossam az agyamból mintha misem történt volna!!!!
Aki nemtud egy jó szót szólni és csak BEszólni akar, az inkább ne írjon! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!