Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem tudom elfelejteni a volt szerelmeimet és feldolgozni a szakításokat?
szerencsére nekem nincs ilyen bajom.
a titkom az hogy a szakítások után próbálom megutálni az illetőt.. és akkor az utálat és a régi érzelmek kioltják egymást és marad a közöny.
ami tökéletesen megfelel annak mint amit egy tök idegen ember érez egy másik tök idegen emberrel szemben.
próbáld ki ha akarod.. nem nehéz
Az a baj, hogy nem engedted el őket. Számodra még nincs vége. Tudod, kik élnek a múltból? Pl. akik lágerben voltak, na ők azt hitték nincs jövőjük és a múltból csemegéztek.
Tehát a fő probléma az mondjuk, hogy nem hiszed hogy téged szeretni lehet, és a 3 pasi ezt bizonyította be neked hogy mégis. Önigazolás külső forrásból. Lám, Ő szeret, tehát engem lehet szeretni. De még mindig nem szereted magad, és ez most azért zavaró mert épp nem szeret senki.
Talán itt rekedtél meg?
az egyetlen oka ha gondolatban leragad valaki a múltban az az, hogy NEM PÖRGŐS az élete
nincs tele kalandokkal, nincsenek ahhoz társai, különben már azt sem kéne tudnod mikor lett ezzel-azzal vége
gyúrj az adrenalinra, vesd bele magad az életbe!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!