Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám feldolgozni/elfe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám feldolgozni/elfelejteni ezt az esetet? Segítsetek!

Figyelt kérdés

Van most egy barátom, múlt éven is jártunk már egyszer. Van egy csaj, akit teljes szívemből gyűlölök,mert egy k****a!!! Amikor múltéven szakitottunk a sráccal pár hónap múlva elkezdett járni a csajjal. Lefeküdtek.... Én ekkor még szűz voltam. 8 hónap múlva megint összehozott minket a sors a sráccal.. Nagyon sokat gondolkoztam rajta,hogy visszaengedjem vagy nem, avagy szenvedjek a szerelemtől,vagy a tudattól h megdugta azt a r*******t... az utóbbit választottam... nagyon rossz, sokat gondolok arra,hogy miért tette ezt... de ő se tudja a választ.Mindig azzal jön,hogy nem szerette, csak úgy összejött vele mert rámászott stb...

Lefeküdtünk... azt mondta sokkal jobb volt. nekem ő volt az első. lehet h hazudik, lehet h nem. De tiszta szívemből kívánnám h bárki mással feküdt volna le, csak nem azzal a csajjal... Ez örökre fájni fog nekem. Egyszerűen nincs napom amikor ne gondoljak erre... magam előtt látom ahogy vetkőznek és összebújnak, élvezik egymás jelenlétét... Gyötrelem. Szeretem őt nagyon, de nemtudom feldolgozni... Gondolkoztam h elmegyek pszichológushoz, de én csak akkor leszek nyugodt, ha a 2szememmel látom ahogy szenved a csaj...

Segítsetek! Mit kéne tennem h elfelejtsem, hogy kimossam az agyamból mintha misem történt volna!!!!

Aki nemtud egy jó szót szólni és csak BEszólni akar, az inkább ne írjon! Köszi!

2009. ápr. 26. 22:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem nyugtatott meg. mert nekem nem az a lényeg h milyen vagyok az ágyban... vagy hogy nézek ki... nekem csak annyi kell hogy szeressen! de itt ez a probléma, és ez nagyon zavar!
2009. ápr. 26. 23:02
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
Szia! Én most jöttem össze egy sráccal pár hete. Tudom róla, hogy nagy casanova, igazi csődör volt, úgy 2-3 hónappal ezelőttig. Mikor sorba megismertem a barátjait, meg őt is egyre jobban, meg is bizonyosodtam róla (reménykedtem, hogy csak kósza pletykák). De igazából ez a múlt, akkor még semmi közöm nem volt hozzá (ahogy neked se volt abban az időben a fiúhoz, hiába szerettétek egymást, nem voltatok együtt), el kell fogadni, feldolgozni és kész. Az én barátom is lefeküdt egy ribivel, akin már a fél város végigment, és hiába volt a csajnak barátja, meg hiába van most is, még mindig k*rválkodik. A pasik pedig kihasználják, aztán a hátuk mögött meg jól kiröhögik, hogy mekkora sz*jha. Nyugi, ez így megy a legtöbb esetben, fiúk közt nőttem fel, a legjobb barátaim is fiúk és szoktam hallani miket beszélnek az ilyen lányokról és milyen hangnemben...
2009. ápr. 26. 23:19
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Én megértem a problémádat, nekem is van hasonló és én is irtam már ki ilyes fajta kérdést :-)

Tudod az a baj, hogy senki nem fog tudni segiteni ezt csakis magadban tudod lerendezni, tul tenni magad rajta, különben valóban nem leszel boldog a fiúval. Nekem is és még sok más lánynak is ezt kell tennie, ami nem olyan egyszerű de meg kell probálni. Próbálj meg ne találkozni a lánnyal, ha lehet, és próbáld mindig elfoglalni magad valamivel. Ez talán segít. A barátod meg téged szeret, nem azt a lányt :-) Lehet, hogy már rég megbánta ő is, hogy köze volt ahhoz a ribihez ;-)

2009. ápr. 26. 23:19
 14/16 anonim ***** válasza:
95%
Ne tedd már tönkre a kapcsolatotokat ezzel. Először is meg kell különböztetni szexet és szerelmeskedést. Amit azzal a lánnyal csinált a barátod, az szex volt, amit veled csinál, az szerelmeskedés. A kettő között annyi "csupán" a különbség, hogy az egyikben van érzelem (amire te ugye vágysz), míg a másikban nincs. Azt a lányt megdöntötte, megfektette, megkefélte, végig ment rajta, ha csúnyán akarom magam kifejezni. Én nem látok a barátod szívébe. Az én sztorimat írnám le röviden. Én lány vagyok, beleszerettem álmaim fiújába, de távolság miatt nem működött, azt mondtuk legyen vége, talán majd egy év múlva, ha költözök újra összejövünk, ennyiben maradtunk. Időközben jött egy srác. Elhívott randizni, nagyon megnyerő volt. Tudtam, hogy nem szeretem, csak megfogott benne valami. Ugyan mi nem feküdtünk le, csak csókolóztunk, de eközben én végig tisztában voltam vele, hogy mást szeretek. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy van, hogy az ember szeret valakit, közben mással van, mert megzavarodik, de jobb lenne, ha túltennéd magad ezen a r*banc dolgon. Ne törődj vele. Én nem biztos, hogy egyátalán visszafogadtam volna a srácot, de ha már megtetted, akkor csak úgy van értelme az egésznek, hogy nem gyötröd sem magad, sem őt azzal, ami az alatt az idő alatt történt, amíg nem voltatok együtt. Akármennyire is fáj, el kell fogadnod, hogy együtt volt azzal a lánnyal. Ha ez nem megy, akkor sajnálom, de azt kell mondanom, hogy szakíts a barátoddal.
2009. ápr. 26. 23:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Sztem inkabb arra a kérdésre keresd a valaszt h : szeret ez a pasi? megtesz mindent h nekem jo legyen? hianyzok neki, ha nem vok ott? felhiv h hallja a hangomat?. ha ezek megvannak, akkor sztem ne aggodj. nem is voltatok egyutt amikor ők lefekudtek. amugy meg nem tudhatod h valoban jo volt-e az az egyuttlét, mert lehet h éppen elszakadt az ovszer, vagy vmi, es nem is volt olyan jo.
2009. ápr. 27. 08:39
 16/16 A kérdező kommentje:
foglalkozik velem, szoktam érezni h szeret. de ő nem az a rómeó... és nem is várom el h mindig rohangáljon utánam. eddig én vagyok az első ilyen komolyabb kapcsolata. ( egyben a leghosszabb és legmegértőbb) azt mondja rajtam kívül kb 3ember ismeri őt ennyire: az apja, és 2 haverja.) ugye nem csak arra kellek neki? ugye nem hazudik ?:(
2009. ápr. 27. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!