Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én érzem magam olyankor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem magam olyankor rosszabbul, mikor azt mondják, hogy megbecsülendő, hogy még nem feküdtem le senkivel ennyi idősen?

Figyelt kérdés
Ezt most úgy értem, hogy elég sok kérdés van itt, hogy "Mi a baj velem, miért nem volt még komoly kapcsolatom, miért nem csókolóztam még, miért nem feküdtem még le senkivel ennyi idősen(17-18-19-20-21-22)" Én is ugyanilyen cipőben járok, de egy csomó olyan válasz érkezik, hogy ez megbecsülendő. Csakhogy (ha magamból indulok ki) a legtöbben nem azért nem csináltak ezt vagy azt, mert tartogatják a nagy Ő-nek, hanem mert nem is volt lehetőségük, nem volt senki akivel először csókolózhatott volna stb. És nekem is mikor azt mondják, hogy ez nagy dolog a mai világban arra gondolok, hogy nem ezt mondanád, ha tudnád, hogy már egy jó ideje nyitott lennék, és meg tenném, de egyszerűen nincs kivel.
2009. ápr. 9. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Én is pont ezen gondolkodtam. Mindenkinek egyszerre az ugrik be, hogy ez milyen becsülendő, hogy nem k*ratta szét magát az ember. Az első barátom is egyszerre ezt válaszolta. Hogy ez milyen ritkaság, meg milyen szép dolog, hogy nem adtam oda magam akárkinek. De aztán meg is kérdezte, hogy miért? Túl magas a mérce, vagy csak nem éreztem szükségét. Mondtam, hogy nem jöttek össze a dolgok. Vele eljutottam a csókig. Én nem bántam meg, hogy ennyit vártam vele, egyszerűen olyan csodálatos élmény, amit soha nem fogok elfelejteni. De aztán végeszakadt ennek a kapcsolatnak. A második "barátom" amikor meg tudta, hogy 19 évesen még szűz vagyok, megkérdezte, hogy frigid vagyok-e? Ő egyszerre átlátott a szitán, hogy itt nem arról van szó, hogy annyira őrizgetem magam, csak alkalmam nem volt rá. Én is nyitottnak gondoltam magam. Na vele meg is történhetett volna minden, de szó szerint minden (bámilyen extrém dologban is benn lett volna), de aztán ez a nagy nyitottság eltűnt, amikor ötödik randin már ágyba akart cipelni. Szóval, lehet, hogy most azt érzed, hogy megtennéd, de ha odakerülnél mégiscsak azt mondanád, hogy na ezt megőrzöm tényleg az Igazinak. Szóval én is azt gondoltam, hogy egyszerűen csak alkalmam nem volt a dologra, de aztán amikor alkalom volt, akkor is inkább úgy döntöttem, hogy ezzel még várok, mert tudtam, hogy a srácnak csak egy numera lennék.

Amúgy meg ne gondolkodj ilyen hülyeségeken. Örülj neki, hogy még mindig sokan vannak, akik azt gondolják, hogy ez becsülendő. Nem lenne rosszabb, ha mindenki nekiállna piszkálni, hogy ez már milyen ciki? Ne érezd magad ezért szarul. Fel a fejjel, eljön a lovag a mi mesénkben is, csak egy kicsit továbbtart neki ideérnie.

2009. ápr. 9. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Olyan nincs, hogy nincs kivel! Biztosan vannak barátnőid, jó ismerődeid akikkel el lehet menni bulizni, vagy bármi mást csinálni ebben a szép időben! Ne zárkózz el az emberektől, légy nyitott, és csak élvezd az életet!Én is 20 éves voltam amikor elveszítettem a szüzességemet, előtte azt hittem nekem már soha nem lesz pasim, de akkor jött amikor nem számítottam rá! Ne görcsölj rajta hamarosan lesz barátod neked is!
2009. ápr. 9. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én büszke lennék rá ezt mondanák nekem. Mivel én akkoris csak arra várnék akibe szerelmes (mivel az nagy Ő akibe szerelmes vagyok, nem?) vagyok, ha lenne rá más lehetőségem is. Hiába lennék nyitott egy jó ideje, de mivel azt nem venném figyelembe ami "csak" lehetőség így nem számítana hogy gyakorlatilag van-e jelenkező. Tehát én akkor is azt mondanám, hogy nincs senki, ha valójában lenne jelentkező akivel lehetőség adódik (de nem nagy Ő) mivel ilyen szempontból nem veszem őket figyelembe. Csak a szerelmet.
2009. ápr. 9. 18:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Persze, én sem azt mondom, hogy annyira nyitott vagyok, hogy már bárkivel lefeküdnék, csak zárójelben megjegyzem, hogy volt már egy kapcsolatom, ami pár hónapig tartott, a csók meg is történt, aztán egyszer szóba került, hogy aludjak ott, és rádöbbentem, hogy nem akarom, mert nem is vagyok szerelmes úgy igazából, de ha szerettem volna, valószínűleg nem akadályozott volna meg, hogy hány éves is vagyok... Remélem, érthető voltam :-))
2009. ápr. 9. 18:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Másodiknak: Köszi a lelkesítést, igazad van! Jól jött a kommented! :-))
2009. ápr. 9. 18:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Harmadik: Dettó, valahogy ugyanígy értem én is a dolgokat! :-)
2009. ápr. 9. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Na pedig azt hittem, hogy tök érthetetlen amit mondtam, de akkor jó! :D
2009. ápr. 9. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

általában akik ezt mondják, h becsülendő azért teszik, mer viszonylag korán vagy rossz körülmények között veszítették el, esetleg sok rossz tapasztalatuk volt és talán még elértéktelenedettnek is érzik magukat mer mondjuk annyi fiúval feküdtek már le, és komolyan gondolják mikor ezt mondják, persze ott van az is h jajdejó nekem már ezen nem kell átesni. De ne izgulj, ettől nem kell rosszul érezned magad, inkább télleg lásd be h ez becsülendő, hisz ott aludhattál volna annál a fiúnál de mégse... szóval!! mindennek megvan a maga ideje és helye, majd érezni fogod. az viszont tény h nehéz párt találni. de ez a nemszűzeknek is gondot okozhat, pláne ha ilyen kaliberű eseményhez kell párt választani, azt még jobban meg kell válogatni, nemde? :)

de egyébként meg túl nagy felhajtás van az egész szűz nem szűz téma körül a világban. nem kell vele törődni, jól kell magad érezni és annyi. aztán olyan úgysincs h vki 100 éves koráig szűz marad... xD

2009. ápr. 9. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!