Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 feletti fiúk! Milyen az a lány, nő, akit magatok mellett szeretnétek tudni? Milyen számotokra egy felnőtt, megbecsülendő nő?
"Milyen az a lány, nő, akit magatok mellett szeretnétek tudni?"
Mármint milyen téren milyen?
"Milyen számotokra egy felnőtt, megbecsülendő nő?"
Határozott, de egyben kedves és megértő.
"Hogy viszonyuljon hozzátok?"
Nem igazán értem. Ha ez válasz, akkor: Szeressen
"Hogy viselkedjen veletek...?"
Ahogy egy nő a szerelmével viselkedik.
"... illetve társaságban, a barátaitokkal?"
Ahogy jónak látja. Nem várom el senkitől, hogy másokat miattam szeressen, nem várom el, hogy miattam megváltozzon.
"Mit hogyan tegyen, hogy azt gondoljátok, ő igazán meg tudott fogni titeket?"
Ezt sem igazán értem. Ha ez válasz: Legyen spontán.
Ha nem sikerült jól értelmeznem a kérdéseket, akkor elnézést. :)
20F
viszonyulás---legyen olyan amilyen,miattam ne viszonyúljon senki,nem azért fog megfogni valaki mert mert épp próbál alkalmazkodni hozzám...
viselkedés--- legyen önmaga akár társaságba akár bárhol..ne játsza magát sehol,mert szerintem értelmetlen...előbb-utóbb a dolgok mindig kiderűlnek.
Számomra fontos,hogy legyen emberileg és úgymond szellemileg "letisztúlt"...és nem ilyen "vivatéévéégyermeke" meg "partytimep*csa" meg van már minden hülyeség amivel "megb*szták" a korosztályom,már elnézést a kifejezésért....
Nekem fontos az emberi tartás,legyen nő amikor kell de ugyanakkor legyen igaz ember is,mégha nem is kedveznek a dolgok számára...(nem kell félreérteni)
Tudja elfogadni a jót és rosszat,de tudja taszítani is amikor kell..bizonyos értelemben(ez sem félreértendő)
És persze a többi szokásos..kedves,aranyos stbstb....
20/F
erre nincs recept, szabálykönyv!
szeressen!! ha szeretsz valakit, arra törekedsz, hogy ne cselekedj rosszul, hogy ne bántsd meg! mindent megadsz neki, ami tőled telik!
Legyen okos és kedves (= megértő). Okos, hogy lehessen beszélgetni vele, és kedves hogy kibírja az esetleges fárasztó szokásaimat.
Persze az ördög a részletekben van, ahogy a kérdező is 3-4 alkérdést tett fel, jogosan. De azokra azért nehéz válaszolni, mert nagyon személyfüggő az egész. Van, aki szereti, ha együtt mehet társaságba a barátnőjével, van, aki ezt kifejezetten nem igényli. Van, akinek figyelem kell, van, akinek pont hogy nem... ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!