Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 21 éves lány már felnőtt nőnek számít?
egyetemista vagyok, és egyszerűen nemtudom h h nézhet rám pl egy 30-40 év közötti pasi ... mint kislányra v mint nőre?
bocsi hha hülye a kérdés, de érdekelnének a válaszok, tapasztalatok :) :P
sztem átlagos 21 éves külsőm van :):D
igazság szerint van most egy pasi aki már 30 felett van, nem ismer még engem, csak gondolkodom rajta h "felhívnám" magamra valamiképpen a figyelmet, hogy hátha ... az illető évek óta nagy szerelmem :$ :)
csak félek h hülyén jönne ki a dolog, és aztgondolná h mit akar tőle ez a kislány ...
Mégis mi a nagy lóf@szt akrasz 30-40 év közötti férfiaktól??!
Jaaa, ahha...
Akkor nyugdíjasotthon,.....
Hamrabb halnak,hamrabb jutsz a pénzhez..,és ott elég ha csak mosolyogsz..
Az előttem szóló oltogatóknak üzenem, hogy a szerelem nem kor függő.
Egyébként külsőleg teljesen biztos vagyok benne, hogy nézel ki 21 évesnek :) De igazából a belső számít, mennyire vagy értelmes, az érett felfogás, a dolgokhoz való hozzáállás, és hogy képes vagy e egy komoly kapcsolatra felkészülni, mert egy 30-40 közötti férfi már igenis a családalapításon gondolkodik.
köszönöm szépen az értelmes válaszokat :)
az "oltogatóra" inkább nem mondok semmit ...
gondolom vmi 14-16 éves véleménye lehetett, az meg lényegtelen :)
a szerelem tényleg nem korfüggő és sztem a huszonévesek nem ugynéznek egy 30-40 évesre mint "nyugdíjasra" vagy öregre ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!