Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még online is lelépnek a lányok, akkor élőben még rosszabbul eshet nekik közeledésem?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem újdonság számomra, hogy nem nézek ki jól. Bár azért mindig bíztam benne, hogy nem annyira rossz a helyzet. Be kell valljam, hogy az oldal eredeti rendeltetésének ellenére próbáltam ismerkedni itt és minden jól működik addig, amíg nem küldök magamról képet (nem mindig ugyanazt és nemcsak egyet). Általában három forgatókönyv szokott lenni:
1. Azonnal köddé válik
2. Megritkulnak a válaszok, majd eltűnés
3. Bejelenti, hogy nem vagyok az esete, de valakinek biztosan az vagyok
Tehát, ha ennyire "különleges" a megjelenésem, ha élőben próbálkozok, akkor azt akár erős sértésnek is vehetik a lányok?
Ui. Nem vagyok kövér, túlsúlyos, kopasz, fogatlan, igénytelen.
2022. nov. 15. 16:31
2/7 anonim válasza:
A gyenge belsot nem javitja fel a kulsod egy elfogadhato szintre.
3/7 anonim válasza:
#2 Te tudsz olvasni, vagy csak kötekedni jársz ide?
4/7 anonim válasza:
#2 Te tényleg ennyire hülye vagy?
5/7 anonim válasza:
Ha szeretnél őszinte, és szubjektív választ kapni, nekem küldhetsz képet. Szívesen válaszolok. N
7/7 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz képet, őszintén megmondom, hogy mit gondolok, és esetleg min kellene javítani (haj, stílus stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!