Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha a fiú 1-2 kategóriá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a fiú 1-2 kategóriával rosszabbul néz ki hozzátok képest, akkor feszengés lesz?

Figyelt kérdés

Ti most biztosan úgy fogjátok ezt elképzelni, hogy a fiúnak az arca annyira nem rózsás, de egyébként küllemre, megjelenésre férfias és emiatt vonzó.

És akkor erre mondjátok, hogy a külső annyira nem számít...

Na de gondold el, hogy te egy aranyos arcú, nőies, átlagos alkatú fiatal lány vagy és a fiú meg nem helyes, nem magas, nem sportos és még csak nem is menő...tehát tipikusan az a fajta, aki láthatatlan.

Egy teoretikus randin (mivel igazi randi a valóságban nem történhet) nem állnátok le feszengeni a fiú külseje miatt?

Ezt azért kérdezem, mert tinderen folyton bejelölnek engem olyan lányok, akik élőben tuti rám sem néznének.

Annyira fotogén sem vagyok, mert akármilyen jol sikerült képen is látszik, hogy nem vagyok adonisz. (sem magas, sem sportos, SEMMI) --- (jofej sem és kedves sem)

tehát mit akarnak ezek a lányok? Ha élőben nagy nehezen találkoznának velem, akkor nem feszengés lenne a vége?

Egy szép fiuval meg ugy találkoznának, hogy már attól tocsognak a bugyi, hogy látótávolságból felismerték a fiut.

2015. nov. 4. 08:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

A külsőnk sokkal kevesebbet számít, mint amennyire felfújod. Klasszisokkal többet számít a humor, az intelligencia, a potencionális vagy épp aktuális erőforrás(ok), amiket hajlandóak vagyunk megosztani vele és akár a jövőbeni utóddal. Külsőnél sokkal többet számít az ápoltság, a megjelenésünk összhatása. Ha csak az adoniszi férfitársaink számára lenne elérhető akár egyetlen nő is... nem lenne szaporulat. Ja és izé, attól még nem igazán lesz nedves egy nő, hogy meglát a szép fiút... ugyanis a NŐK NEM VIZUÁLIS ŰRLÉNYEK, MINT MI.

A kedvesség csiszolható, finomítható, a testünk bizonyos paraméterei akár faraghatóak is (fogyj 10 kilót, heti 3 edzés)... Nagyon kevés dolog van testünkön amit ne lehetne variálni. Belsőnk, igaz sokszor véresen kemény munkával, de formálható. Nem úgy működik, hogy felkelsz és "Fú tök jófej vagyok, tegnap még a világ bunkója voltam és tarkón dobtam egy öregasszonyt rothadt szilvával"... Értesz?

Amúgy ilyen hatalmas szintű önbizalommal ne csodálkozz, ha a karjaidba omlanak a lányok. Ja, nem. Ráadásul olyan, mintha irigy lennél...

Hidd el, nem fognak feszengni, ha van kellő magabiztosság, egy remek énkép, ápolt-igényes-összhangban lévő megjelenés, humor-intelligencia-jómodor-figyelmesség-kedvesség... Mit hagytam ki? Mindegy, érted te ezt.

Az anyagi pedig... tudjon építkezni rá a nő is. Ha havi negyvenért szart lapátolsz és még csak tanulmányokba sem fordítasz, akkor mit vársz? Tudsz neki adni egy biztos anyagi, sőt érzelmi biztonságot? Tanulj tinó. Tanulmányokra költeni BEFEKTETÉS (kivétel ha ellinkeskeded).

2015. nov. 4. 08:50
 2/20 A kérdező kommentje:

diplomám van, szakmámban dolgozom

heti 3x járok edzeni, mert azt mondták rám férne "egy kis kondi" ... (ezzel szemben csak az oltást kapom mégis, hogy heti 3 edzés SEMMIT nem ér)

edzenem azért kell, mert vézna vagyok

egyébként meg magabiztosság téma meg azért is kamu, mert a szép fiuk magabiztosság nélkül is jobban kellenek a nőknek, mint én akármennyi kinlódás után.

2015. nov. 4. 08:58
 3/20 anonim ***** válasza:
93%

1. A szép fiúk általában magabiztosak, te viszont nem, ez az írásodból is látszik. Meg ezekből: azért edzem mert vézna vagyok. Tehát nem a sport öröme, csak a külsőségek. Ha elégedetlen vagy magaddal akkor te nem vagy jó példa arra, hogy a magabiztosság semmit nem ér, ha nem vagy jó pasi, tekintve, hogy magabiztos sem vagy.

2. A magabiztosság nem azt jelenti hogy feltűnősködsz vagy gátlástalan csajozógép vagy. A magabiztosság mögött van valami és az a vonzó: egy megszilárdult énkép, egészséges önbizalom. A "jó vagyok, nincs szükségem a megerősítésedre, ha nem kellek neked nem gond" típusú hozzáállás.

Én a férfi külseje miatt nem feszengenék, de más dolgok miatt igen: ha nem tud kulturáltan viselkedni, ha nagyon hangos, harsány, ha csúnyán beszél, ha nem ápolt, ha nincs humorérzéke, ha nem lehet vele normálisan beszélgetni.

Az átlagos külső bőven elég, de nagyobb baj amit írsz: nem vagy sem jófej sem kedves?

Abban tévedsz hogy szexuálisan felizgat minket egy jó pasi, mert kevés nő van akinél a vizuális ingerek váltanak ki nemi izgalmat.(ennek köze nincs ahhoz, hogy amúgy meg szívesen nézünk meg jó pasikat) Legtöbbünket az illatok, az érintés, a férfias hang és a férfias viselkedés kábít el.

2015. nov. 4. 09:39
 4/20 A kérdező kommentje:

a szép fiuk magabiztosak MERT a jó külsejük miatt többnyire pozitiv megerősitéseket kaptak az életben.

te egyébként teljesen torzul látod ezt az egészet.

mindig a jó pasikból indulsz ki.

nem tudsz semmit azokról, akik nem születtek szépnek.

fogalmad nincs arról, hogy mennyi megaláztatásban van része az embernek, mennyi elutasitásban, és folyton el van csak küldve a gulágra, hogy még ezt meg azt csinálja végig és akkor majd kelleni fog a nőknek.

- egy kis kondi

- legyél kedves

- keress elég pénzt

meg mittudomén még mit...

mindeközben a szép fiuknak NEM KELL mindezt végig csinálniuk, mert a külsejük miatt biztositva van a muff.

nem kell a duma, mert látom amit látok, tudom milyen a helyzete a szépnek SZÜLETETT fiuknak...még akkor is van több csaj, ha a fiú össze van omolva, utálja magát, sodródik az életben.

Én voltam már egy pár nővel, de elég sok küszködés árán.

egy szép fiu bőven 100 nő felett után lenne, ha annyi kinlódást tett volna a dologba mint én a sokkal kevesebbért.

2015. nov. 4. 09:46
 5/20 A kérdező kommentje:

de semmi gond nincsen ezzel, csak az a baj, hogy a legjelentéktelenebb jellemü, semmitmondó életü nő is elvárja, hogy a pasija hozzá képest sokkal jobb legyen.

és sajnos meg is kapja

nekem nincsenek nagy igényeim, csak annyi, hogy ne legyen ronda a nő.

olyan nagy elvárás, hogy átlagosan csinos fiatal nő legyen?

elegem van már a csufikból

és nem kell jönni azzal, hogy én vagyok az elégedetlen, mert az általad sztárolt magabiztos szép fiuk is sirnak, hogy hol van már egy IGAZÁN JÓ NŐ? És miért csak 4-5-6-7 átlagos nőjük van (egyszerre persze)

2015. nov. 4. 09:55
 6/20 anonim ***** válasza:

Én azt látom, hogy tele vagy kétséggel, hogy kinek kellenél, mikor viszont bizonyítanák, hogy kellenél mégis, és visszajelölnek, ahelyett, hogy örülnél neki, és elmennél velük randizni, azon kezdesz el gondolkodni, hogy mi a baj a másikkal, hogy érdeklődik irántad... Nem látod ebben az ellentmondást?

A Tinder tipikusan olyan alkalmazás, ahol az emberek főként külső alapján döntenek, annak a leírását nézik meg általában, aki külsőre is bejön nekik.

Ha itt vannak olyan lányok, akik visszajelölnek, miért pörögsz azon, hogy valójában nem tetszel nekik külsőleg?

Amivel el lehet rontani, és valamivel valószínűleg el lehet, az a hozzáállásod.

Picit kifacsart hasonlat, de érthető:

Ha valaki már éppen le akar venni a polcról egy kiló kenyeret, és az eladó megállítja mondván, hogy "biztos ezt akarod? itt van másik 20 kiló kenyér, ami egyenletesebben sült le... nézd csak meg, biztos nem akarsz inkább biokenyeret venni? Nem fogsz csalódni otthon ha megeszed?" persze hogy a végén nem lesz vásárlás a vége, és az a szerencsétlen kenyér ott szárad el a polcon.

Pedig lehet nem lett volna rá panasz.

Ez az első rosta online ismerkedésnél. Van, akivel el se jutsz idáig, vagy nem lesz belőle randi, vagy ha lesz, nem tetszetek majd egymásnak, DE...neked nem azok kellenek, akiknek nem jössz be, nem tetszik a stílusod, nincs kémia. Hanem azok, akik téged akarnak. És az, hogy megismerjenek nem úgy kezdődik, hogy elkezded bizonygatni, hogy mennyire rossz választás vagy, vagy velük biztos baj van, ha téged akarnak.

2015. nov. 4. 11:41
 7/20 anonim ***** válasza:

Egyébként olvasva a többi hozzászólásodat... hát egy ilyen nagy adag keserűség a semmire...

komolyan azon pörögni, hogy nem SZÜLETTÉL szépnek? Valami, amit nem tudsz kontrollálni? És haragudni a nőkre, mert esetleg nem hozzád vonzódnak? (Ja de csak a szép nőkre persze... de azért kötsögség, hogy ilyen felszínesek, nemde???!)

2015. nov. 4. 11:44
 8/20 A kérdező kommentje:

az, hogy visszajelölnek még csak a jéghegy csúcsa, onnan még rengeteg kinlódás kell, mire el akarnak jönni randizni...

nálam csak annyit jelent, hogy visszajelölnek, hogy "megadják a lehetőséget, hogy bizonyitsak"

a szép fiukat meg eleve ugy jelölik vissza, hogy tényleg akarnak valamit.

2015. nov. 4. 11:44
 9/20 A kérdező kommentje:
nyilván van akinek alapból kellek, de az ronda nő...az ő szemükben jópasinak számitok.
2015. nov. 4. 11:46
 10/20 anonim ***** válasza:

istenem, mennyire idegesítő a sírás rívás:D embereld már meg magad gecc:D

és akkor én most sírjak, hogy jajj, az ektomorf barátnőm annyi csokit zabálhat amitől én már rég 90 kiló lennék és nem kellenék senkinek, ő meg ugyanolyan vékony marad? meg kétszer megemel egy súlyzót és már tónusos izmai vannak, míg én vért izzadok meg diétát tartok be, hogy szép legyen a testem? jajj miért nem születtem palvin barbarának?

pff:D

ez van, ezt dobta a gép, abból kell kihoznod a legtöbbet, amid van. vagy sírsz rísz vagy dolgozol és lesz eredménye.

és echte hülyeség ez a "jajj nem elég jóképű", elárulom, SOKKAL fontosabb egy nőnek, hogy meg tudd nevettetni, hogy ne unatkozzon melletted, meglepd, érdekes légy, mint az hogy hogy nézel ki. a férfiak sokkal vizuálisabbak, egy nőt sokkal inkább a külseje miatt ítélnek meg, mint bármi más miatt. szóval ne sírj itt nekem, mert szánalmas.

2015. nov. 4. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!