Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a fiú 1-2 kategóriával rosszabbul néz ki hozzátok képest, akkor feszengés lesz?
Ti most biztosan úgy fogjátok ezt elképzelni, hogy a fiúnak az arca annyira nem rózsás, de egyébként küllemre, megjelenésre férfias és emiatt vonzó.
És akkor erre mondjátok, hogy a külső annyira nem számít...
Na de gondold el, hogy te egy aranyos arcú, nőies, átlagos alkatú fiatal lány vagy és a fiú meg nem helyes, nem magas, nem sportos és még csak nem is menő...tehát tipikusan az a fajta, aki láthatatlan.
Egy teoretikus randin (mivel igazi randi a valóságban nem történhet) nem állnátok le feszengeni a fiú külseje miatt?
Ezt azért kérdezem, mert tinderen folyton bejelölnek engem olyan lányok, akik élőben tuti rám sem néznének.
Annyira fotogén sem vagyok, mert akármilyen jol sikerült képen is látszik, hogy nem vagyok adonisz. (sem magas, sem sportos, SEMMI) --- (jofej sem és kedves sem)
tehát mit akarnak ezek a lányok? Ha élőben nagy nehezen találkoznának velem, akkor nem feszengés lenne a vége?
Egy szép fiuval meg ugy találkoznának, hogy már attól tocsognak a bugyi, hogy látótávolságból felismerték a fiut.
Várj te most azon sírsz hogy milyen felszínesek a nők, mert jobb pasit akarnak maguknál, miközben te simán lecsufizol egy lányt akinek te bejönnél? Tükröd van otthon??
Amúgy meg fel kéne nőni és nem mást nézni örökké. Sokra megy az ember egy tipikusan szép párral, ha nem tud vele 2 szót beszélni normálisan, nincsenek közös témáik, kuka a másik, meg még sorolhatnám. Egy kapcsolathoz több kell annál mint hogy a másik 10-ből hány pontos, ez olyan ovis felfogás. De nem baj, majd pofára ejt téged is pár cicuska aztán rájösz hogy a kevesebb néha több...
És ne gyere nekem azzal, hogy a csajok is ilyenek, igen van aki ilyen, de annak pont ugyanezt üzenem mint neked :)
na de az nem oké, hogy ronda nővel legyek. elfogadhatatlan.
szerintem van épp elég sok nő, aki nem ronda és normális
hát nyilván...mert MEGTEHETI hogy ez elvárhassa!!!
de ugye a szépséget meg genetikailag kapta, nem kellett megdolgoznia érte
"hát nyilván...mert MEGTEHETI hogy ez elvárhassa!!!"
Tévedsz. Mindenki megteheti, hogy elvárhatja, ugyanis ez van akinél alap elvárás, van aki meg csak külsőre megy és tesz rá, milyen a másik.
Itt rinyáltok,hogy a nőknek milyen könnyű. Én átlagos nőként volt, hogy évekig voltam férfi nélkül, mert egyetlen független normális sem volt a közelben, de nem adtam fel, mivel én is normális vagyok és ez nálam alap. Ha nincs intelligens, értelmes, normális férfi, akkor egyedül vagyok, és kész. Talán ezért is van az, hogy nagyon kevés férfi fordult meg az életemben, de egytől egyig különleges és lenyűgöző személyiségek.
De aki szánalmasan rinyál,akinek derogál megdolgozni egy kapcsolatért, akinek ennyire a külsőségek számítanak, az nálam labdába sem rúghatna akkor sem, ha " 1-2 kategóriával jobb pasi nálam" ahogy te fogalmazol, bár már ezek a kategóriák önmagában beteges világnézetre utalnak....
nekem meg nem kell olyan ronda nő, akinek a külsőm miatt kellek
na nekik meg nem kell olyan ronda férfi akinek a külseje miatt kellene a nő. :)
"De aki szánalmasan rinyál,akinek derogál megdolgozni egy kapcsolatért"
Hát de neki nem is kapcsolat kell... most írt ki egy kérdést amiben már konkrétabban leírta, hogy az a baja, hogy nem tud minél több nőt megdönteni, mert nem született szépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!