Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ódzkodik egy lány a fotózástól?
Már korábban megbeszéltem egy lánnyal, akivel vagyok olyan jóban, hogy lefotóznám, mert egy rajzsorozatot szeretnék készíteni, ami bekerülne a portfóliómba. Akkor rábólintott, majd utána többször is szóba került, de nem tudott rá időt keríteni. Hétvégén küldtem neki egy hosszabb üzenetet, amiben végülis kifejtetettem milyen fotókról lenne szó (semmi extra, nem kell rosszra gondolni), majd visszaírt, hogy ő nem akar megbántani, de nem szereti a fotózzák, feszélyezi, vannak erről rossz emlékei, meg most amúgy vannak családi problémái blablabla.
Nem is akarok erőszakoskodni, bár nekem nagyon fontos lenne ez az egész, de inkább nem akarom feszegetni a témát, ezért itt kérdezem meg, miért ódzkodik/hat egy lány a fotózástól? Főleg akkor, ha nem is ronda, sőt, r*hadt jól néz ki, nincs semmi hátsó szándékom, bízhat bennem (elég jól ismer ahhoz), és hetente rak fel magáról fotókat a faszbukra, amiken egyáltalán nem látszik feszélyezettnek. Ja, és ezt miért nem lehet egyenesen megmondani?
Persze elhiszem, hogy van ilyen,komolyan érdekel, hogy mi lehet ennek az oka?
Most már erősen gondolkozom azon, hogy hogyan álljak egy kéréséhez, mert eddig úgy volt, hogy eléggé ingyen dolgozok neki.
Hát ez érdekes. Én is kaptam egy ilyen ajánlatot valakitől, csak nekem üzenetet nem írt az illető.
Nekem speciel tényleg nem lenne rá időm, ráadásul nem szívesen mennék el csak úgy fotózkodni egy viszonylag idegennel. Biztos vagy benne egyébként, hogy a lány megbízik benned?
És én amúgy tényleg nem vagyok oda érte, ha fényképeznek, pedig nem vagyok csúnya, de egyszerűen nem szeretem, amikor úgy érzem, hogy én vagyok a középpontban. (És egy fotózás során mindig azt érzem.)
Nem vagyunk idegenek. 4 évig osztálytársak voltunk gimiben. Most mindketten másodéves egyetemisták vagyunk és már 1 éve egy albérletben lakunk. Anno 12-ben megkértem, hogy az órák után lerajzolhassam, és akkor az nem volt neki gond. Fura.
Azért sem értem mert, karácsonyra meg elkészítettem a családjáról 4 portrét ingyen, mérő szívességből, sőt elnéztem azt is, hogy gyakorlatilag 4en élünk az albérletben, úgy hogy 3-an béreljük, a pasija semmit sem fizet.
Ezenkívül fent van instragram-on is, ami ugye arra van, hogy fotókat osszon meg magáról, és nem selfikről beszélünk.
Igazából sántít ez az egész, legalábbis egyre jobban azt hiszem...
Elvileg tud róla. Egyébként jóban vagyok vele, tőlem aztán ott is lehetne. Amúgy az albérletben gondoltam az egészet, tehát még csak el se kellene mennie sehova. És nem is titkos.
Igazából nem baj, én megértem ha nem akarja, csak a mismásolást nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!