Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak mindig bejön egy fiú?
Ez hulyeseg, a lányoknak nem csak egy fiú jön be, ahogy a fiúknak sem egy lany. Párt nem (csak) a külső tulajdonságaik alapján választunk, egyebkent, valahogy ugy mukodik hogy a külső megfog, a belső megtart. Szoval ha nem is jössz be annyira külsőre egy lánynak, mint az, akiről a barátnőinek áradozik, leht hogy ha megismer, jobban fogsz neki tetszeni azert, aki vagy. Mellesleg: 18 vagyok, fel eve van baratom, aki külsőre es belsőre is tokeletes nekem, megis ha szembe jön egy >olyan< srac, igenis Megjegyzem magamban, hogy azta (es itt egy k betűs szo ami nem ment at a tragarsagszuron)
ugyanakkor ha a barátnői azt mondták, nem érdemes Nála próbálkoznod, az lehet hogy azert van, mert elmondtak neki hogy tetszik neked, o pedig azt mondta, hogy "fujj, a Pisti tele van pattanással es hangosan ragozik, tudod mikor kellene". Szoval meg akarnak kímélni a csalódástól. De ettől fuggetlenul azzal, ha megpróbálod, nem vesztessz semmit.
"Szoval ha nem is jössz be annyira külsőre egy lánynak, mint az, akiről a barátnőinek áradozik, leht hogy ha megismer, jobban fogsz neki tetszeni azert, aki vagy."
Na, ilyesmire még nem volt példa a világtörténelem során.
"Nekem is vannak emberek, akiket bottal sem piszkalnek meg, barmennyire is szep a lelkük, de felteteleztem, hogy a kérdező nem ilyen."
Na igen, de nektek lányoknak a fiúk nagy része ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!