Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudtam, hogy van-e új párja, pedig segített volna a továbblépésben. Most kirakott egy fotót róla, de nem jobb lett, hanem rosszabb. Lesz jobb is?
Az eset már rég történt, kétszer visszakönyörögtem magam, de nem volt 2. esély (én rontottam el). Egyszer rákérdeztem, van-e valakije, nem válaszolt, és most úgy néz ki, van.
Azt hittem, ettől a tudástól jobban leszek, ám nem érzem. Ez a mostani sokk átalakulhat belenyugvássá?
Régóta szenvedek miatta, mármint amiatt, hogy azóta se találtam hozzá hasonlót, és hát nyilván egyedül vagyok. Ha nem rontom el, már házasok lehetnénk.
az egész életem arról szólt hogy velem szakítottak nők vagy nem kellettem annak, aki tetszett
erre itt volt ő, én rontottam el, hogyan is engedhetném el? voltak jobb időszakok, pl. míg ismerkedtem valakivel két hétig, és mikor egész nap nem válaszolt, már miatta voltam rosszul, jó volt, hogy a rosszra még rosszabb jön...
amúgy tényleg mindig akkor tudom elengedni, mikor olyannal ismerkedem, aki tudja őt pótolni, csak nem lesz kapcsolat, így visszajön a régi emlék
Ki mondta, hogy kihasználok más nőket?
amúgy el van engedve olyan értelemben, hogy ismeredek másokkal és nem határozza meg az életem
csak mindig ott marad mint egy jó ember
Elméletileg férfiak (na, jó, hímneműek) hogyan tudnak ilyen savanyú, rinyálós puhapötsök lenni?
És még csodálkoztok, ha nem kelletek a nőknek?
Minden nőnek az kell, hogy le se xard, hanem epekedhessen és kaparhasson utánad! Ti meg itt rinyáltok, mint egy óvodás!
Brühühü...
Én teljesen megértem. Nekem is nagyon nagyon nehéz elengedni valakit, akit szeretek, akihez kötődöm, aki értelmet adott az életemnek, aki által jobb lett minden, mert nem én szakítottam vele és nélküle egy teljesen más élet vár rám, ami minden téren szomorúbb és sivárabb.
Ezt az egészet úgy lehetne megszüntetni, ha nem leszünk kiszolgáltatva soha többé senkinek. Nem élünk a partnerünk függőségében, nem számítunk rá semmiben és úgy vesszük, mintha egyedül lennénk, akkor is ha nem így van. Bárki bármikor elhagyhat ha valamit rosszul csinálunk, de még úgy is, ha nem, csak egyszerűen találkozik a hozzá illőnek gondolt emberrel, akiért azonnal eldob mindent, amit addig építettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!